BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
No ale ogrom coś mógłby dawać też.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Czemu nie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
czy ten zapis o nieprzekraczaniu maksymalnej liczby modeli w oddziale dotyczy się, w ramach euro, ilości modeli jak i liczby punktów? tzn czy mogę sobie dodać 2 chosenów jeśli przekroczy to 450 pkt czy nie? to samo dotyczy fcg. czy mogę dodać fcg jeśli oddział warty jest już 450pkt bez niego?
Dla tych, którzy uważają, że wiedzą wszystko, dopytuję się aby mieć pewność ;P
Dla tych, którzy uważają, że wiedzą wszystko, dopytuję się aby mieć pewność ;P
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeśli o modele to takie już zostaną.
Play testy zaczynamy niedługo, jeżeli komukolwiek się chce pograc sobie danym bazylem w domu czy zorganizować turniej z ich udziałem, będziemy wdzięczni za info zwrotne.
Q&A też będzie powoli układane, bo już kilka rzeczy widać, że trzeba uściślić.
P.S. Druchi, liczę na Ciebie, że znowu zgarniesz nagrodę i szczerze żałuję, że nie ma mnie w tym roku na liście wałkarzy
Brokuł Twojego autosrstwa ładnie się prezentuje w gablotce!
Play testy zaczynamy niedługo, jeżeli komukolwiek się chce pograc sobie danym bazylem w domu czy zorganizować turniej z ich udziałem, będziemy wdzięczni za info zwrotne.
Q&A też będzie powoli układane, bo już kilka rzeczy widać, że trzeba uściślić.
P.S. Druchi, liczę na Ciebie, że znowu zgarniesz nagrodę i szczerze żałuję, że nie ma mnie w tym roku na liście wałkarzy

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
Druchii pisze:Drugi, zaraz po Bobie, najlepszy turniej w roku

@Karli:
swieta_barbara pisze:@Laik: analogicznie jak las w WE.

Moim zdaniem ten obelisk Pulpeta ma za duży wpływ na grę, na niektórych mapkach defensy będą mogły tak go wystawić, żeby bardzo zablokować napór i żeby przejscie było prawie, że niemożliwe (mam na mysli mapki z euro obecne np. te gdzie jest domek przerwa obelisk dlugi, jak sie posrodku wystawi kolejny to dla naporu jest przejebane).
Nie mówiąc o tym, że rzeczy, które normalnie mają swoje minusy przez obecność maszyn u przeciwnika teraz będą zawsze miały gdzie się schować, a to promuje takiego np. Khadaia czy smoki, które takiego wyraźnego bosta chyba nie potrzebują.
Może ograniczyć wystawianie tego obeliska np. do 6stego cala w deployu czy coś takiego? albo ze nie moze byc blizej niż 10 cali od innego terenu
pozdro
Nie mówiąc o tym, że rzeczy, które normalnie mają swoje minusy przez obecność maszyn u przeciwnika teraz będą zawsze miały gdzie się schować, a to promuje takiego np. Khadaia czy smoki, które takiego wyraźnego bosta chyba nie potrzebują.
Może ograniczyć wystawianie tego obeliska np. do 6stego cala w deployu czy coś takiego? albo ze nie moze byc blizej niż 10 cali od innego terenu
pozdro
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, o 10:29 przez Crusader, łącznie zmieniany 1 raz.