dzis na polskim to czytalem bo mi si enudzilo

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Kiełkuje mi pomysł na geszeft... Co powiecie na wytwórnię "Captain Hook's Playground"? Trzeba już myśleć, jak tu by się ustatkować ("ulądzić") na emeryturze po zejściu na ląd!Tomash pisze:To pewnie wynika z tego, że prawie wszystkie grające pochodziły ze stajni Digital Playground, a tam dominują blondyny właśnie (tak przynajmniej wynika z wizyty na ich stronie).
Jan Brzechwa, "Wyprawa na Ariadnie" - polecamUtworu nie zgadnę.
True pomysł! Dank!Ale cieszę się, że ranga się podoba Smile
Natłuczesz więcej postów, to pogadamy o awansie. Chciałem zresztą dać na wstępie "ciura okrętowa", ale aż tak wredny nie jestem Very Happy
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Odrzucać na wstępie wszystkie paskudne, spać z resztą i wybierać te najbardziej wytrzymałe i zdolneSiasek pisze:ja to chetny zawsze i do wszystkiego. ale co mailbym robic? odrzucac te brzydsze i spac z tymi ladniejszymi? hmm... ciezka robota... no ale czego to sie nie zrobi dla skaven?
A nie lubisz smaku ryzyka?wy fundujecie jakies zabezpieczniea
Pół na pół, moim zdaniem.trikk pisze:Pytanie, czy dziewice z wyboru, czy dziewice z przymusu:PSkavenblight pisze: Odpuść sobie gumki, germanistki są zdrowe i często dziewice, a o ich zabezpieczenie już się zatroszczymy
I oczywiście zagadka: co to za utwór, w czyim wykonaniu (bez góglowania!)?Wśród ryczących fal,
Poprzez chmury i deszcz,
Płynie wielki galeon,
Poganiany przez śmierć.
Trzeszcza maszty i ster,
Rwą się liny i żagle
Ryk zawiei, szum wód
Śmierć nie zaśnie! Nie zaśnie!
Ref.:
Galeon, galeon, galeon... x2
Jeniusz śmierć już idzie
Statek bierze w objęcia
Niczym żołnierz fortuny
ale morza wciąż spiętrza!
Sternik wypadł za burtę
Wicher zawył z triumfem
Statek runął na skały,
Fale pokład zalały
Ref.:
Galeon, galeon, galeon... x2