Offtop żeglarski, albo kto ma większego (patenta)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
brzechwa!!
bylem pierwszy!!
bylem pierwszy!!
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Gut! Mam nadzieję, że nie oszukiwaliście, grzebiąc na boku w goglach.
Siasiek, masz może wydanie z true ilustracjami Z. Gornowicza? Wisielcze paszczęki z oberży "Pod rozprutą dziwką" w Tortuga Bay?
Siasiek, masz może wydanie z true ilustracjami Z. Gornowicza? Wisielcze paszczęki z oberży "Pod rozprutą dziwką" w Tortuga Bay?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Hak: faktycznie w filmie brak panien innych niż sztuczne blondynki. Jedna brunetka w porcie wiosny nie czyni. To pewnie wynika z tego, że prawie wszystkie grające pochodziły ze stajni Digital Playground, a tam dominują blondyny właśnie (tak przynajmniej wynika z wizyty na ich stronie).
Utworu nie zgadnę. Ale cieszę się, że ranga się podoba
Natłuczesz więcej postów, to pogadamy o awansie. Chciałem zresztą dać na wstępie "ciura okrętowa", ale aż tak wredny nie jestem
Utworu nie zgadnę. Ale cieszę się, że ranga się podoba
Natłuczesz więcej postów, to pogadamy o awansie. Chciałem zresztą dać na wstępie "ciura okrętowa", ale aż tak wredny nie jestem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
niestety nie
tomek, a co z moja ranga?
tomek, a co z moja ranga?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Kiełkuje mi pomysł na geszeft... Co powiecie na wytwórnię "Captain Hook's Playground"? Trzeba już myśleć, jak tu by się ustatkować ("ulądzić") na emeryturze po zejściu na ląd!Tomash pisze:To pewnie wynika z tego, że prawie wszystkie grające pochodziły ze stajni Digital Playground, a tam dominują blondyny właśnie (tak przynajmniej wynika z wizyty na ich stronie).
Jan Brzechwa, "Wyprawa na Ariadnie" - polecam !Utworu nie zgadnę.
Możecie tu przeczytać, chociaż bez bluźnierczych ilustracji to nie to samo...
http://www.logoslibrary.eu/pls/wordtc/n ... 11&lang=pl
True pomysł! Dank!Ale cieszę się, że ranga się podoba Smile
Natłuczesz więcej postów, to pogadamy o awansie. Chciałem zresztą dać na wstępie "ciura okrętowa", ale aż tak wredny nie jestem Very Happy
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ja to chetny zawsze i do wszystkiego. ale co mailbym robic? odrzucac te brzydsze i spac z tymi ladniejszymi? hmm... ciezka robota... no ale czego to sie nie zrobi dla skaven?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Odrzucać na wstępie wszystkie paskudne, spać z resztą i wybierać te najbardziej wytrzymałe i zdolneSiasek pisze:ja to chetny zawsze i do wszystkiego. ale co mailbym robic? odrzucac te brzydsze i spac z tymi ladniejszymi? hmm... ciezka robota... no ale czego to sie nie zrobi dla skaven?
hmm... ale wy fundujecie jakies zabezpieczniea. bo bym majatek wydał. domnei pewnei zglosza sie dziesiatki tysiecy niewiast!
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Hola, hola! To ja tu jestem warboss i knuję geszeft, więc bez ustaleń na boku, bo za burtę wyrzucę!
A nie lubisz smaku ryzyka?wy fundujecie jakies zabezpieczniea
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pół na pół, moim zdaniem.trikk pisze:Pytanie, czy dziewice z wyboru, czy dziewice z przymusu:PSkavenblight pisze: Odpuść sobie gumki, germanistki są zdrowe i często dziewice, a o ich zabezpieczenie już się zatroszczymy
Wrrryyyy. Wiem, że nie ja tu jestem modem, ale wróćcie do sporów, kto ma większego patenta
no wiec ja mam odbyty kurs na zeglarza jachtowego, zdalem egzamin na zeglarza jachtowego, potem odbylem kurs na pomocnika ratownika i do egzaminu nie podszedlem, z powodu zlamanej kosci srodstopia. traz mam wyplywane 100 godzin na morzu, i okolo 500 godzin na jeziorach. w tym roku chce wyplywac kolejne 150 na morzu, i zrobic kurs na sternika jachtowego.
a po za tym, mam juz plywy ze szfabami (neimcami ktorzy przyjechali na wakacje na mazury) zalorzylem sie z drugim sternikiem (on tez mial zaloge) ze ja mam lepsza zaloge o srzynke piwa i szybciej wrocimy do portu przy urzyciu jedynei komend.
moje szfaby totalnei nic nie kumaly co do niech mowilem i w koncu sie wkurzylem zrzucilem zagle i kazalem i pagajowac. najlepszy byl jedne koles co to troche po polskiemu mowil jak mu komendy wydawalem:
"a kim Ty dzieciaku jestes zebys mogl mi rozkazywac" poprostu mnie zatkało...
a, i oni byli jeszcze na garniturach i krawatach i w skorzanych butach
ogolnie po trochu juz moge powiedziec ze jestem doswiadcony, ale duuuuuuuzo jeszcze bede cwiczył.
mate- w tym roku plyne pewnei znow na baltyk, lub chorwacje.
moze chcesz sie zabrac w zalodze?
a po za tym, mam juz plywy ze szfabami (neimcami ktorzy przyjechali na wakacje na mazury) zalorzylem sie z drugim sternikiem (on tez mial zaloge) ze ja mam lepsza zaloge o srzynke piwa i szybciej wrocimy do portu przy urzyciu jedynei komend.
moje szfaby totalnei nic nie kumaly co do niech mowilem i w koncu sie wkurzylem zrzucilem zagle i kazalem i pagajowac. najlepszy byl jedne koles co to troche po polskiemu mowil jak mu komendy wydawalem:
"a kim Ty dzieciaku jestes zebys mogl mi rozkazywac" poprostu mnie zatkało...
a, i oni byli jeszcze na garniturach i krawatach i w skorzanych butach
ogolnie po trochu juz moge powiedziec ze jestem doswiadcony, ale duuuuuuuzo jeszcze bede cwiczył.
mate- w tym roku plyne pewnei znow na baltyk, lub chorwacje.
moze chcesz sie zabrac w zalodze?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Zastanawiałem się chwilę, czy nie wrzucić tego do "grających pośladków", ale ostatecznie, ku przestrodze dla "wilków morskich" będących w posiadaniu "jeżcze wienkrzych patętuff dórzej szefa", zamieszczam to tutaj:
I oczywiście zagadka: co to za utwór, w czyim wykonaniu (bez góglowania!)?Wśród ryczących fal,
Poprzez chmury i deszcz,
Płynie wielki galeon,
Poganiany przez śmierć.
Trzeszcza maszty i ster,
Rwą się liny i żagle
Ryk zawiei, szum wód
Śmierć nie zaśnie! Nie zaśnie!
Ref.:
Galeon, galeon, galeon... x2
Jeniusz śmierć już idzie
Statek bierze w objęcia
Niczym żołnierz fortuny
ale morza wciąż spiętrza!
Sternik wypadł za burtę
Wicher zawył z triumfem
Statek runął na skały,
Fale pokład zalały
Ref.:
Galeon, galeon, galeon... x2
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: