dobra, to żeby nikogo nie demotywować to nie będę brał udziałuRothand pisze:...no ...C'tan motywuje... albo demotywuje haha
Play Mini Of The Month XL
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini Of The Month XL
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem, czemu Twój udział miałby kogoś demotywować, nie rozumiem ... W sumie jeśli ktoś by mógł powiedzieć, że w tym konkursie np. przegrał tylko z c'tanem, to myślę, że wcale nie byłoby to żadną ujmą... Ja osobiście bym chciał, żebyś też brał udział...
Ostatnio zmieniony 15 sty 2013, o 22:08 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
smiejagreg +1
Będzie kolejna okzaja by pooglądać ładne prace
Będzie kolejna okzaja by pooglądać ładne prace
no przecież sobie jaja robię - nie obrażać mi się tu
Lepsza konkurencja, lepszy bodziec by się postarać.
Lepsza konkurencja, lepszy bodziec by się postarać.
Hahahaha... dobry joke ...pewnie znowu się nie wyrobi bo zlecenia gonią.
Znam ten ból dla tego już nie maluję na zamówienie - po 3 latach wypada w końcu pomalować własne figsy.
Ale nie - C'tanie C'tanie - jak dasz rade to zapraszamy!
Znam ten ból dla tego już nie maluję na zamówienie - po 3 latach wypada w końcu pomalować własne figsy.
A pomaluję sobie ludka do armii, bo leży już jakiś czas i czeka tylko, żeby ktoś na niego spojrzałRothand pisze:Hahahaha... dobry joke ...pewnie znowu się nie wyrobi bo zlecenia gonią.
Co do zamówień to prawda, mam zawalony warsztat zleceniami i to na długi okres czasu.. :/
To może golema na konkurs pomalujesz?
Chciałbym już go mieć pomalowanego ale teraz póki co maluję ludki do CSMów
No dobra widzę, że jest niezła konkurencja. Może tym razem uda mi się skończyć gdzieś w środku a nie na końcu
Jak się wyrobię to coś zmaluję
Jak się wyrobię to coś zmaluję
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pomalowałem dyskowca w zasadzie do mojej armii , nie jest malowany na zamówienie, ale nie wykluczam jego sprzedaży. Co w takiej sytuacji? Można go wystawić, czy nie?
to już musisz odpowiedzieć sam sobie czy bardziej myślisz o tym by nim grać czy żeby go jak najszybciej sprzedaćsmiejagreg pisze:Pomalowałem dyskowca w zasadzie do mojej armii , nie jest malowany na zamówienie, ale nie wykluczam jego sprzedaży. Co w takiej sytuacji? Można go wystawić, czy nie?
- The WariaX
- Falubaz
Ja jednak fizycznie nie dam rady tym razem wziąć udziału... szkoda.
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Robię co mogę koledzy. Co wieczorek siadam na godzinkę i powinienem się wyrobić