Mastery - terminy
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Mastery - terminy
Ja robię w październiku mastera nie ETC, pozwolicie że narazie popracujemy sobie w węższym gronie nad potencjalnymi formatami, wydaje mi się że mamy na to jeszcze sporo czasu. Natomiast w marcu chętnie sobię zagram we Włocławku.
Sevi pisze: Luty - Bazyliszek
Marzec - Włocławek
Kwiecień - Białystok
Maj - Szczyrk
Czerwiec - Babice
Lipiec - Gdańsk
Sierpień - DMP
Wrzesień - Silesian
Październik - Poznań
Listopad - Kraków
Wisła Kraków.
Lubię battla za różnorodność...Sevi pisze:Sevi pisze: Luty - Bazyliszek
Marzec - Włocławek
Kwiecień - Białystok
Maj - Szczyrk
Czerwiec - Babice
Lipiec - Gdańsk
Sierpień - DMP
Wrzesień - Silesian
Październik - Poznań
Listopad - Kraków
Luty - euro
Marzec - euro
Kwiecień - euro
Maj - euro
Czerwiec - euro
Lipiec - euro
Sierpień - euro
:DDDD
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Laik, ja nie wiem czy Wasz termin jest pewny, ale Offspring w Warszawie skutecznie powstrzymuje mnie i parę innych osób przed wyjazdem do Szczyrku
Sorry

Sorry

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Laik, Ciebie na Twoje nieszczęście widuję ostatnio często i liczę, że również zobaczę na BoBie
Dextera ostatni raz widziałem 2 lata temu i chyba się stęskniłem
Sorki, wyślę do Was pazia. Ponoć ma blisko.

Dextera ostatni raz widziałem 2 lata temu i chyba się stęskniłem

Sorki, wyślę do Was pazia. Ponoć ma blisko.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Szkoda że te terminy bo nie ma szans bym pojawił sie u was, a bardzo bym chciał.
21. mam kawalerskie, a 28 to juz raczej nie wypada jechac na Mastera tydzień przed swoim weselem - aczkolwiek zawsze jest szansa
Nie zależnie od tego który termin weźmiesz Master w babicach raczej odbędzie się w okolicach 3 weekendu w październiku czyli: 19-20.10 lub w ostateczności 26-27.10, ale to raczej mało prawdopodobne, gdyż nie chce wzlekać z byt długo z miesiącem miodowym
21. mam kawalerskie, a 28 to juz raczej nie wypada jechac na Mastera tydzień przed swoim weselem - aczkolwiek zawsze jest szansa

Nie zależnie od tego który termin weźmiesz Master w babicach raczej odbędzie się w okolicach 3 weekendu w październiku czyli: 19-20.10 lub w ostateczności 26-27.10, ale to raczej mało prawdopodobne, gdyż nie chce wzlekać z byt długo z miesiącem miodowym

Zostaje 28 września bo koledze od sali 21 też nie pasuje.

Dwa dni bez myślenia co jeszcze trzeba załatwić itp? Bezcenne.Smiechu pisze: a 28 to juz raczej nie wypada jechac na Mastera tydzień przed swoim weselem - aczkolwiek zawsze jest szansa