Wrocław, 2400 NOWE euro, LIGA
Re: Wrocław, 2400 NOWE euro, LIGA
Maryś jak tam noga? Dasz radę zagrać?
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Dam radę. Środa będzie odpowiednia. Godzina dowolna po 18.00.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Wojtuś, poszło PW.
Daj znać, kiedy masz czas.
Daj znać, kiedy masz czas.
Golon pojechał wyrywać nieletnie dziewoje, więc nie mam z kim zagrać. Może znajdzie się ktoś na podmiankę?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
sobota o 12 w bolterze ale nie wiem do końcaJarekK pisze:piątek,sobota,niedziela?
jutro pojutrze ?Marys pisze:Golon pojechał wyrywać nieletnie dziewoje, więc nie mam z kim zagrać. Może znajdzie się ktoś na podmiankę?
Hahahaha! Nice.JarekK pisze:Kuman to może ty zagraj z Marysiem, a ja dostanę 10:10 z Łukaszem?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!