Ranking Ligi 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2013
Proszę o zmianę:
ID:3941
z Łukasz UGH UGH
na . Oki .
ID:3941
z Łukasz UGH UGH
na . Oki .
ID 3301
proszę o zmianę klubu na Snot i miejscowości na Pogórze
proszę o zmianę klubu na Snot i miejscowości na Pogórze
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Widocznie orgowie zrobili go na formularzu do lokali (zakładku u dołu pliku), a nie masterów. nie podpadło mi to na pierwszy rzut oka.
Sprawa jest do ogarnięcia, więc uprzejmie proszę, żeby się nie nakręcać.
EDIT: I gotowe.
Jakby ktoś jeszcze wypatrzył jakąś pomyłkę, to piszcie bezpośrednio do orgów, najlepiej pmki. Chyba żeby nie stosowali się do Waszych próśb, to wtedy warto napisać publicznie, a niech mają. (historia zna takie przypadki
)
Sprawa jest do ogarnięcia, więc uprzejmie proszę, żeby się nie nakręcać.

EDIT: I gotowe.

-
- Wałkarz
Proszę o usunięcie gracza z ID 4105.
POWÓD:
Przez przypadek dodałem 2 graczy
POWÓD:
Przez przypadek dodałem 2 graczy
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
ale tak na serio, w regulaminie LL jest podane inne liczenie niż jest obecnie w lidze, przy okazji fajnie by były jakby jakiś mod LL wprowadził do regulaminu przegłosowane ostatnio zmiany dotyczące lig lokalnychDymitr pisze:po prostu LL nie przegłosowała zmiany systemu liczenia Ligi ^^
Zauważyłem że wpisałem turniej na czerwiec zamiast maja kiedy obrabiałem wyniki - już to Krzysiek załatwił, plik właśnie wysłałem także przy najbliższej aktualce będzie gotowe.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.