Mundurki w szkołach

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

ci z ZNP pewnie za karę będą musieli nosić
:roll:

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

przeciez mozna uszyc szersze spodnie do mundurku. moze bez przesady, ale lekko nizszy krok moglby byc.

a nauczyciele nie beda nosic mundurkow, ale beda musieli byc elegancko ubrani (czyli nie pojde juz do pracy w bluzie z kapturem). osobiscie nie mialbym nic przeciwko jakims uniformom dla nauczycieli.

pzdr.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

A pan od wfu też ma chodzić elegancko ubrany?

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ja na praktyki chodziłem w czarnych t shirtach np. z symbolem imperium ze SW a w pracy to nie wiem, sie zobaczy :)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Budda pisze:przeciez mozna uszyc szersze spodnie do mundurku. moze bez przesady, ale lekko nizszy krok moglby byc.
To ja chce bojówki, takie akurat do glanów. :wink:
Fanatyk pisze:A pan od wfu też ma chodzić elegancko ubrany?
U mnie chodzi w dresie, kalesonach albo w takich kurewsko krótkich spodniach.... no i jest łysy! :D
Ziemko pisze:Na zachodzie nosza mundurki i nie uwazaja tego jako synonim bycia pedalem...
Ale tu jest Polska!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

a Ty grasz w pilke w garniturze ? wuefisci to inna bajka - maja taka specyfike pracy ze moga smigac w dresach albo bluzach.

ja do tej pory nosilem w pracy zarowno bluzy jak i marynarki. czasem trzeba cos zalatwic albo rodzice przyjda na wywiadowke i eleganckiemu jest latwiej. ale jednak w tej kwesti najwazniejsze jest jakiego masz dyra.

ps. Nijlor, czego bedziesz uczyl ?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Dzisiaj mieliśmy przymierzanie mundurków!
Dżinsowa kamizelka + szpanerski krawat na specjalne okazje. Był nawet rozmiar XXS.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Dżinsowa kamizelka + szpanerski krawat na specjalne okazje. Był nawet rozmiar XXS.
Trza było poprosić o różowy kolor i przymierzyć :D .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

Lunn pisze:Dzisiaj mieliśmy przymierzanie mundurków!
Mogę powiedzieć tylko tyle że zazdroszczę... Zobaczymy jak to u mnie będzie... :roll: :?
Bum...!

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

brakuje tylko by nosić opaski z GJ- gietrychjugend
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

A w mojej mieścinie w jednej ze szkół było nawet referendum w sprawie mundurków i co dziwne nieznacznie ale wygrała przychylność do mundurków. :wink: Nie mam pojęcia czego bo ja na ich miejscu z nic nie dał bym sie ubrać w coś takiego :P

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Ja też już miałem przymierzanie... ciemnozielona kamizelka i spodnie... Boże widzisz a nie grzmisz...

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Historia i WOS

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Ziemko pisze:Cala Polska... Od zawsze mamy w genach zeby sprzeciwiac sie wladzy i wszystkiemu , ciagly bunt - wszystko jest zle... Na zachodzie nosza mundurki i nie uwazaja tego jako synonim bycia pedalem... Przeraza mnie myslenie dzisiejszej mlodziezy...
Na zachodzie robią wiele kiepskich rzeczy.

Mundurek ma sens kiedy chce się go nosić, kiedy jest się dumnym z tego, że się chodzi do szkoły X czy Y. Ja nie jestem i większość osób też nie, w tym wypadku to tylko kolejny powód żeby sprzeciwiać się władzy.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

"podatki maja sens tylko wtedy gdy sie je chce placic. Ja nie chce i wiekszosc osob nie chce. w tym przypadku to tylko kolejny powod zeby sie sprzeciwiac wladzy" jakie piekne podejcie :> i jakie uniwersalne :> do wszystkiego mozna je podlozyc ;)

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Shino pisze:"podatki maja sens tylko wtedy gdy sie je chce placic. Ja nie chce i wiekszosc osob nie chce. w tym przypadku to tylko kolejny powod zeby sie sprzeciwiac wladzy" jakie piekne podejcie :> i jakie uniwersalne :> do wszystkiego mozna je podlozyc ;)
Co za obrzydliwa manipulacja Shino. Mundurki same w sobie nikomu nic nie dają - nie to co podatki, które zasilają budżet, chyba że chcesz traktować mundurki jako dodatkowy podatek powiedzmy 10% zysku krawców na akcje charytatywną, ale o takim pomyśle nie słyszałem. :)

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Jak ja się ciesze, że ja do szkoły już nie chodzę.. :lol: :lol: :lol: :D
Aczkolwiek mundurki miały być w mojej szkole 6 lat temu :!: , ale jakiś przytomny rodzic zauważył, że skończy się to wzrostem napadów na uczniów i kradzieży...

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Ja chodziłem do mundurowej szkoły (liceum) i powiem szczerze ze nie narzekam było to poniekąd nawet wygodne i w pewnym stopniu mi się podobało. Jest jak jest zazwyczaj najbardziej pieją ci którzy pojęcia nie mają.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Albo sfrustrowani gimnazjaliści

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

sfrustrowani gimnazjaliści
Sfrustrowani na pewno :D , ja jestem licealistą ,ale uważam że akurat ta idea Giertycha jest słuszna ,może gimnazjialiści mają do tego pomysłu wiele zastrzeżeń bo jest im narzucany ubiór w którym muszą sie poruszać po szkole ,ale jednak jest dużo słusznych argumentów za wprowadzeniem mundurków.

ODPOWIEDZ