WoCh by Crovaxus -up Bloodthirster 29.12.2014
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: WoCh by Crovaxus -up Hellcannon 9.11.13
Nie do końca trafia do mnie czerwony - jest jakiś taki różowawy i płaski dosyć... Reszta ok.
kwestia zdjęcia jedynie...czerwień to Gore red i odrobina blood red....
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, czerwony to chyba najbardziej nędzny - oprócz białego - kolor do fotografowania...
Bardzo fajna Helupa 

Długo już nic nie wrzucałem z wochu, głównie malowanie Demonów. Ale w końcu pomalowałem mojego lord na dysku ..Zabieram się za Shrina też ale malowanie skóry zawsze było dla mnie mordęką a niestety te 2 ogry to sama skóra XD

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- Kacpi 1998
- Masakrator
co się tak wszyscy uwzięli teraz na tych dyskowców ?
jedyne co mi się nie podoba to ten niebieski na dysku, według mnie powinien być albo cimny albo rozjaśniony

jedyne co mi się nie podoba to ten niebieski na dysku, według mnie powinien być albo cimny albo rozjaśniony
pierwsze słyszę iż jest moda na dyskowców
nie gram nawet i nie grałem na lordzie na dysku. Po prostu lubie mieć przygotowane figurki pod każdą opcję rozpiski 

- rudobrody79
- Falubaz
również nie grałem ze 3 lata aż do przygotowań na DMP i na samym DMP.
musze przyznać, że robi grę,dobrze komponując sie z całą resztą.....
musze przyznać, że robi grę,dobrze komponując sie z całą resztą.....
Jako że wieczory świąteczne są nudne to uprzyjemniłem sobie czas malując BT do moich Demonów.

jest fajny 
ale warto by było topór poprawić, bo jest no... tylko czarny (jak czarna dziura, która zasysa wszelakie światło
chyba, że to wina zdjęcia.
Wystarczyłoby parę kresek szaro-białych i już.

ale warto by było topór poprawić, bo jest no... tylko czarny (jak czarna dziura, która zasysa wszelakie światło

Wystarczyłoby parę kresek szaro-białych i już.
zdjęcie...trzonek topora jest zrobiony lekko bestial brownem i potem rozjaśniony balor brown...jest taki "drewniany" w realu, tylko na zdjęciu wyszedł ciemnawo. chyba że chodzi ci o ostrze topora
to nie mam pomysłu jak to wyciągnąć by jednolicie nie było

samo ostrze.
Na krawędziach mega cienka linia. Administratium grey i na to biały, albo sam ulthuan grey (jest bardzo jasny szary) i styknie i będzie cool
Możesz spróbować to zrobić zewnętrzną częścią pędzla (tam gdzie się da) nie szpicem jest łatwiej.
Na krawędziach mega cienka linia. Administratium grey i na to biały, albo sam ulthuan grey (jest bardzo jasny szary) i styknie i będzie cool

Możesz spróbować to zrobić zewnętrzną częścią pędzla (tam gdzie się da) nie szpicem jest łatwiej.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sorki, ale mi jakoś nie podchodzi to malowanie. Na moim monitorze skóra ma wręcz różowawy odcień, co mnie nieco odrzuca...