Kościół Bogów Chaosu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół Bogów Chaosu
Będziemy sprowadzać z Ukrainy.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
świetna inicjatywa, popieram i Jasiu dawaj znać jak się to ułoży. Wszakże w cos trza wierzyć na chwałę Hoethowi ;P
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
@Naviedzony, jak straszliwe kary przewidują na prawie poznańskim za nieznajomość procesów administracyjnych ? Z ciekawości pytam [/quote]Naviedzony pisze:Cholera, minęło dużo czasu, od kiedy się tym zajmowałem ostatnio.Akadera pisze:I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW
Nie takie straszne jak za napisanie nazwy wydziału z małej litery.
Da się zrobić mniejsze bo płacisz ryczałt od ilości wiernych na parafię No i jakiś tam % ubezpieczenia zdrowotnego pokrywa państwo. Jak mnie pamięć nie myli.
Ja tam zaklepuje fuchę ordynariusza najlepiej Wojska Polskiego, może zostałbym prawdziwym generałem
Ja tam zaklepuje fuchę ordynariusza najlepiej Wojska Polskiego, może zostałbym prawdziwym generałem
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Ja chcę prowadzić diecezję Starogardzką jako iż nikogo nie ma prawie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Jako że nikt się nie zgłasza, to ja mogę zająć się diecezją warszawską, jeśli nie calą to przynajmniej wschodniowarszawskąJasiuuu pisze:Dymitr pisze:tak chyba da sie jakieś podatki ominąć
Zgadza sie ! Przyjemne i pożyteczne ! Dopisać Cie do diecezji Wrocławskiej?
Jeślibyście potrzebowali wyznawców kultu Slaanesha wystarczy się przejść na mangowy konwent.Jakby ktoś w Krakowie zakładał kościół to mu mogę wyznawców dostarczyć.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jak czytam te posty to nie wiem czy sie śmiać czy płakać... A myślałem że poznałem już granice ludzkiej głupoty a tu niespodzianka taka granica widać nie istnieje...
Za Kho... tfu, Panią Jeziora.
Genialny Pomysł
Genialny Pomysł
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gdyby mnie 2 pokolenia przodków w wstecz nie wyklęły gdybym wziął się za to na prawdę to brałbym kielecką. A tak to kicha
PS: Żeby wam się GW do dupy nie dobrało za prawa autorskie... Może i pomysł na handel to nie jest ale zyski w postaci ofiary na rzecz kapłanów już musiałby być ostro zatuszowane ...
PS: Żeby wam się GW do dupy nie dobrało za prawa autorskie... Może i pomysł na handel to nie jest ale zyski w postaci ofiary na rzecz kapłanów już musiałby być ostro zatuszowane ...
Kabencjusz, wrazie czego pozwiemy ich za obrazę naszej Religii
- morgan10005
- Falubaz
na razie pastafarianie walczą z ministerstwem o rejestrację - Uniwersytet Jagieloński wydawał opinię na temat czy są religią czy nie - nawet eksperci nie wiedzieli czy są czy nie.
Jak zarejestrują w Polsce pastafarianizm to każda inna religia będzie mogła być zgłoszona i to bez większych problemów.
W kwestii finansowej np. odpis około 0,5% (planowane) podatku na cele kultu religijnego jest interesujący jako finansowanie hobby - turniejów itp.
Skoro państwo musi zapewnić dostęp do mięsa z uboju rytualnego to i czaszki dla wyznawców Korna chyba też będzie musiało zapewnić.
Może 7 dni świąt z okazji DMP jakoś pomiedzy 15 a 30 sierpnia - ustawowo wolne dla wyznawców.
Zdjęcie z durszlakiem na głowie w dokumentach to chyba może być najmniejszy problem Ministra Boniego.
Jak zarejestrują w Polsce pastafarianizm to każda inna religia będzie mogła być zgłoszona i to bez większych problemów.
W kwestii finansowej np. odpis około 0,5% (planowane) podatku na cele kultu religijnego jest interesujący jako finansowanie hobby - turniejów itp.
Skoro państwo musi zapewnić dostęp do mięsa z uboju rytualnego to i czaszki dla wyznawców Korna chyba też będzie musiało zapewnić.
Może 7 dni świąt z okazji DMP jakoś pomiedzy 15 a 30 sierpnia - ustawowo wolne dla wyznawców.
Zdjęcie z durszlakiem na głowie w dokumentach to chyba może być najmniejszy problem Ministra Boniego.
Durszlak jest feee. Proponuje Kapelusz Kowbojski.
to ja chętnie założe wyznanie grungniego i będziemy prowadzić wojny religijne z chaotycznymi wyznaniami.
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...
Tak informacyjnie, dla wszystkich zapalonych... zanim przejdziecie do jakiegokolwiek związku wyznaniowego musicie się wypisać z poprzedniego. Czyli w 99,9% z Was opcja apostazji... ciekaw jestem ilu "kozaków" będzie miało jaja pójść do parafii tam gdzie byli chrzczeni i podpisać papiery... zwłaszcza jak do tego samego kościoła dyla ich babcia...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.