Kościół Bogów Chaosu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: Kościół Bogów Chaosu

Post autor: Jasif »

Będziemy sprowadzać z Ukrainy.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

świetna inicjatywa, popieram i Jasiu dawaj znać jak się to ułoży. Wszakże w cos trza wierzyć :P na chwałę Hoethowi ;P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Poganin!!!

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Misja ewangelizacyjna musi być, najpierw nawracamy a jak nie to składamy w ofierze :D
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Naviedzony pisze:
Akadera pisze:I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW ;)
Cholera, minęło dużo czasu, od kiedy się tym zajmowałem ostatnio. ;)
@Naviedzony, jak straszliwe kary przewidują na prawie poznańskim za nieznajomość procesów administracyjnych ? Z ciekawości pytam :mrgreen: [/quote]
Nie takie straszne jak za napisanie nazwy wydziału z małej litery. ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

tak chyba da sie jakieś podatki ominąć :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Da się zrobić mniejsze bo płacisz ryczałt od ilości wiernych na parafię ;) No i jakiś tam % ubezpieczenia zdrowotnego pokrywa państwo. Jak mnie pamięć nie myli.
Ja tam zaklepuje fuchę ordynariusza najlepiej Wojska Polskiego, może zostałbym prawdziwym generałem :twisted:
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Dymitr pisze:tak chyba da sie jakieś podatki ominąć :)

Zgadza sie ! Przyjemne i pożyteczne ! Dopisać Cie do diecezji Wrocławskiej?
:mrgreen:
Obrazek
T

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Ja chcę prowadzić diecezję Starogardzką jako iż nikogo nie ma prawie :P
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

Jasiuuu pisze:
Dymitr pisze:tak chyba da sie jakieś podatki ominąć :)

Zgadza sie ! Przyjemne i pożyteczne ! Dopisać Cie do diecezji Wrocławskiej?
:mrgreen:
Jako że nikt się nie zgłasza, to ja mogę zająć się diecezją warszawską, jeśli nie calą to przynajmniej wschodniowarszawską
Obrazek

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Jeślibyście potrzebowali wyznawców kultu Slaanesha wystarczy się przejść na mangowy konwent.Jakby ktoś w Krakowie zakładał kościół to mu mogę wyznawców dostarczyć.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Jak czytam te posty to nie wiem czy sie śmiać czy płakać... A myślałem że poznałem już granice ludzkiej głupoty a tu niespodzianka #-o taka granica widać nie istnieje...

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Za Kho... tfu, Panią Jeziora.
Genialny Pomysł :D
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Gdyby mnie 2 pokolenia przodków w wstecz nie wyklęły gdybym wziął się za to na prawdę to brałbym kielecką. A tak to kicha :?
PS: Żeby wam się GW do dupy nie dobrało za prawa autorskie... Może i pomysł na handel to nie jest ale zyski w postaci ofiary na rzecz kapłanów już musiałby być ostro zatuszowane ...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Diecezja Bielsko-Żywiecka moja! :mrgreen: Jak nikt ze Śląska inny nie będzie chciał, to mogę objąć pieczę nad resztą województwa :D
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Kabencjusz, wrazie czego pozwiemy ich za obrazę naszej Religii :P

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

na razie pastafarianie walczą z ministerstwem o rejestrację - Uniwersytet Jagieloński wydawał opinię na temat czy są religią czy nie - nawet eksperci nie wiedzieli czy są czy nie.

Jak zarejestrują w Polsce pastafarianizm to każda inna religia będzie mogła być zgłoszona i to bez większych problemów.

W kwestii finansowej np. odpis około 0,5% (planowane) podatku na cele kultu religijnego jest interesujący jako finansowanie hobby - turniejów itp.

Skoro państwo musi zapewnić dostęp do mięsa z uboju rytualnego to i czaszki dla wyznawców Korna chyba też będzie musiało zapewnić.

Może 7 dni świąt z okazji DMP jakoś pomiedzy 15 a 30 sierpnia - ustawowo wolne dla wyznawców.

Zdjęcie z durszlakiem na głowie w dokumentach to chyba może być najmniejszy problem Ministra Boniego.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Durszlak jest feee. Proponuje Kapelusz Kowbojski.

Awatar użytkownika
salix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: salix »

to ja chętnie założe wyznanie grungniego i będziemy prowadzić wojny religijne z chaotycznymi wyznaniami.
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Tak informacyjnie, dla wszystkich zapalonych... zanim przejdziecie do jakiegokolwiek związku wyznaniowego musicie się wypisać z poprzedniego. Czyli w 99,9% z Was opcja apostazji... ciekaw jestem ilu "kozaków" będzie miało jaja pójść do parafii tam gdzie byli chrzczeni i podpisać papiery... zwłaszcza jak do tego samego kościoła dyla ich babcia... ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

ODPOWIEDZ