Jakie programy w TV was wkurzają?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No właśnie nic nieprzebije Ala. Leciało w roku szkolnym to sobie czasem oglądałem, teraz wakacje i jakiś szajs leci .
Rodzina Bundy wymiata ]:->
zwlaszcza Al
zwlaszcza Al
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
wymiataja to friendsi, rózowe lata 70, heroes, prison break, traveler, lost, nip tuck, dexter ( ), carnivale, 3 planeta od slonca...
faktycznie zapomniałem
a Rodzina Soprano !!!
While faithless traitors still live, there can be no forgiveness.
i My name is earl!!!!!
Nie no seriale obsysają Lost zupełnie nie mogłem ogladać - przypominało mi dragon balla. Różnił się od tasiemców brazylijskich tylko publiką do której był skierowany. Wszystkie chwyty emocjonale prosto z telenowel zachowane
Heroes - to samo. Serial, który oglądam jednocześnie brzydzę się tego typu produkcjami - to już 3 takie tanie efekciarstwo serialowe ostatnich lat (po loscie i prison break) Zapytacie dlaczego oglądam? Niestety wychowałem się na komiksach amerykańskich i mam spaczony pogląd na świat - uwielbiam wszystko gdzie są super moce
Heroes - to samo. Serial, który oglądam jednocześnie brzydzę się tego typu produkcjami - to już 3 takie tanie efekciarstwo serialowe ostatnich lat (po loscie i prison break) Zapytacie dlaczego oglądam? Niestety wychowałem się na komiksach amerykańskich i mam spaczony pogląd na świat - uwielbiam wszystko gdzie są super moce
lubie jak mi sie mozg marszczyPniak pisze:lost? prison break? toż to tak głupie aż mózg się marszczy. Bundy rządzi!!
Jakbym Ci powiedział co u mnie w klasie niektórzy oglądają to dopiero byś narzekał .Pniak pisze:lost? prison break? toż to tak głupie aż mózg się marszczy. Bundy rządzi!!
Ja też uwielbiam super moce Ale tylko wtedy gdy to fajnie wygląda np X-Man, nie znosze tandetnych efektów specjalnych(nie stety w polskich filmach są tylko takie )Izo pisze:Nie no seriale obsysają Lost zupełnie nie mogłem ogladać - przypominało mi dragon balla. Różnił się od tasiemców brazylijskich tylko publiką do której był skierowany. Wszystkie chwyty emocjonale prosto z telenowel zachowane
Miałem w klasie kółko fanek lostów które potrafiły wzdychać nad plakatem tego araba pół lekcji. Widziałem miłośników M jak Miłość i znałem wielbicielkę tokio hotel. Nic już nie jest mnie wstanie zaskoczyć.Jakbym Ci powiedział co u mnie w klasie niektórzy oglądają to dopiero byś narzekał .
EDIT znałem osobę która podniecała się muzyką mandaryny...
No dobra wygrałeś .
Nie! Nie wygrałeś . U mnie jeden typ się ściął tak jak ten artur z pierwszej miłości .