Kraków, 28.12, 1600, Ostatni turniej w sezonie
Re: Kraków, 28.12, 1600, Ostatni turniej w sezonie
Dobrze Dydu - pożyczę Ci armię i zagrasz sobie tymi przegiętymi HE i zgarniesz setke do ligi na koniec.... a teraz już przestań mówić bzdury bo nie w w HE jest problem...
Przeglądałem rozpę Królika ,Rince ,Twoją Laik i Marysia...
Jedyne co można w De przyciąć to np Warlocki max 5szt ale czy to coś zmieni? To są normalne unity z nowego booka ja nie widzę w de nic przegiętego. Po prostu generałowi byli dobrzy... co do Ogrów ... czy 8 meneterów to aż takie przegięcie? Nie ,wiem - tu już całkiem mam mgłę przed oczami...
Przeglądałem rozpę Królika ,Rince ,Twoją Laik i Marysia...
Jedyne co można w De przyciąć to np Warlocki max 5szt ale czy to coś zmieni? To są normalne unity z nowego booka ja nie widzę w de nic przegiętego. Po prostu generałowi byli dobrzy... co do Ogrów ... czy 8 meneterów to aż takie przegięcie? Nie ,wiem - tu już całkiem mam mgłę przed oczami...
OK: maneaters poison+sniper lub ironblaster.
Wydaje się dość brutalne, ale tak zrobimy.
Wprowadziliśmy parę zmian, dziś wrzucę ostateczną wersję.
Wydaje się dość brutalne, ale tak zrobimy.
Wprowadziliśmy parę zmian, dziś wrzucę ostateczną wersję.
Wisła Kraków.
- Mlody_Rusinek
- Wałkarz
To ja również się zgłoszę
z tego co jest na stronie ligowej to
Michał Mały Rusinek Rusin 1786

z tego co jest na stronie ligowej to
Michał Mały Rusinek Rusin 1786
W pierwszym poście aktualizacja ograniczeń 

Wisła Kraków.
Ta presja była do przewidzenia tuż po poznaniu top 3 mastera. Tylko nie zapominajmy kto tym grał. Ludzie już kumają jak z tym sobie radzić i wybicie bidnych 5W, T3 nawet z tym wardem 4+ długo nie zajmuje. Idą tropem myślenia, które prezentowaliście wcześniej powinno być ograniczenie tylko 0-1. Czy jest ich 5 czy 10 nie znienia stylu gry tylko pozwala im przeżyć. Rozumiem 2x5, to już co innego, trzeba dzielić strzelanie i to 2x 2lvl. A tu jeszcze ograniczenie magi więc nawet mag 2lvl z death nie wejdzie. Przemyślcie to.PiotrB pisze:też tak czuje. Ale jest presja że to za dobre no i wygrało mastera....hypnotic pisze:Przesadzacie z tymi warockami... 0-1 jasne, ale ograniczenie do 5 modeli to za dużo.
Warlocki są zgięte na te punkty i dobrze, że są ścięte. Nawet gdyby nie byli magami, to i tak byliby zajebiści. Są mega niedoszacowani i tyle.
Max 5 modeli - bardzo dobre ograniczenie
Taa, szkoda tylko, że jak zostanie choć jeden, to nadal czaruje tak samo. Do tego są mega mobilni i wcale nie jet łatwo skoncentrować na nich strzelanie. Poza tym, trzeba w nich wbić 10 ran żeb zeszli, co też nie jest taki proste, jako że jak ktoś pomysli, to zawsze beda mieli cover od lasu/obelisku/oddziału.wybicie bidnych 5W, T3 nawet z tym wardem 4+ długo nie zajmuje
Max 5 modeli - bardzo dobre ograniczenie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No to może im jeszcze dopiszcie, że na starcie pierwszej tury dostają miscasta, bo są
Wstępnie proszę o wepchnięcie na listę rezerwową, nie wiem, czy uda mi się ogarnąć trzy tury w ciągu miesiąca, ale kto wie, wolne jakby co mam

Wstępnie proszę o wepchnięcie na listę rezerwową, nie wiem, czy uda mi się ogarnąć trzy tury w ciągu miesiąca, ale kto wie, wolne jakby co mam

Let the River of Blood flow...
DE mogą mieć 2 bolce a są one = bolcom HE to co za problem z nimi ? 

a są i moim zdaniem tu jest główny problem, tym bardziej, że na te punkty ścisku w rarach nie ma bo bolce są w specachAndrzej pisze:Nawet gdyby nie byli magami, to i tak byliby zajebiści.

Przyjadę jakąś funowską rozpiską. Będzie jakaś nagroda dla najlepszego hobbysty?

Bilaticon będzie 
Lazur - będą losówki, specjalnej nagrody nie przewiduję

Lazur - będą losówki, specjalnej nagrody nie przewiduję

Wisła Kraków.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.