Wał Troyana
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Chuck Norris
Ave
A czy to że Skavenblight była na wyjeździe jedno- czy dwu tygodniowym to ją przekreśla? Raczej nie... Poza tym to pomysł o usunięcie Troyana nie padło przy argumencie, że go długo nie ma na forum, tylko przy sprawie, która nosi znamiona przestępstwa. Więc drogi Fanatyku, zdaje się że to Ty przegapiłeś jakąś lekcję w szkole.
A czy to że Skavenblight była na wyjeździe jedno- czy dwu tygodniowym to ją przekreśla? Raczej nie... Poza tym to pomysł o usunięcie Troyana nie padło przy argumencie, że go długo nie ma na forum, tylko przy sprawie, która nosi znamiona przestępstwa. Więc drogi Fanatyku, zdaje się że to Ty przegapiłeś jakąś lekcję w szkole.
Ale mimo to była na forum dwa raz To jest dopiero mod pracoholik Z drugiej strony 2 miechy niebytności a dwa tygodnie to jest zasadnicza różnica...Lord Andre pisze:Ave
A czy to że Skavenblight była na wyjeździe jedno- czy dwu tygodniowym to ją przekreśla?
...witam ponownie, w sprawie dalej nic się nie zmieniło, zero odpowiedzi na próby nawiązania jakiegokolwiek kontaktu, kamień w wodę. Wygląda niestety na to, że będę musiał wybrać się na policję, a panowie niestety słysząc figurki bardzo dziwnie reagują...
Niech Troyan się po prostu skontaktuje telefonicznie z Jackertem...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No racja, człowiek znany w całej polsce.Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje
Przeglądam spokojnie gazetę a tam znów Trojek
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
gdzie ty, a gdzie Troyan zeby z takimi postulatami wyskakiwac.Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje
Wyjmij slome z butow przyjacielu, i sam sobie zmien nicka jak czujesz stosowne cisnienie
Dopiero zauważyłem tego posta:
Trojek, nie rób jaj. Na zmianę nazwiska przestępcy w przypadku jego zbieżności z Twoim też naciskasz?Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje
daj emotikonkę, jeśli żartowałeś.TruePunk pisze:gdzie ty, a gdzie Troyan zeby z takimi postulatami wyskakiwac.Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje
Wyjmij slome z butow przyjacielu, i sam sobie zmien nicka jak czujesz stosowne cisnienie
jeśli pisałeś serio, to mega rotfl z Ciebie.
Trzymam kciuki
Remont remontem , wakacje wakacjami , ale ile mozna wysylac paczke? Ja rozumie obsuniecie tygodniowe , no gora dwutygodniowe , no ale 2 miechy ???? Naprawde szczeka opada , bo Troyan wydawal sie takim sumiennym i wporzo gosciem , a jego obecne zachowanie jest dla mnie totalnie nieodpowiedzialne niczym 12 letni dzieciak...