Wał Troyana

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

A czy to że Skavenblight była na wyjeździe jedno- czy dwu tygodniowym to ją przekreśla? Raczej nie... Poza tym to pomysł o usunięcie Troyana nie padło przy argumencie, że go długo nie ma na forum, tylko przy sprawie, która nosi znamiona przestępstwa. Więc drogi Fanatyku, zdaje się że to Ty przegapiłeś jakąś lekcję w szkole.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

a, troyan jest teraz na jarocinie.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Lord Andre pisze:Ave

A czy to że Skavenblight była na wyjeździe jedno- czy dwu tygodniowym to ją przekreśla?
Ale mimo to była na forum dwa raz :P To jest dopiero mod pracoholik :P Z drugiej strony 2 miechy niebytności a dwa tygodnie to jest zasadnicza różnica...

Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: jackert »

...witam ponownie, w sprawie dalej nic się nie zmieniło, zero odpowiedzi na próby nawiązania jakiegokolwiek kontaktu, kamień w wodę. Wygląda niestety na to, że będę musiał wybrać się na policję, a panowie niestety słysząc figurki bardzo dziwnie reagują... 8)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

dostałem info

figurki leżały u troyana w skrzynce, odesłane
pośle je znowu

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Niech Troyan się po prostu skontaktuje telefonicznie z Jackertem...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje 8)

Awatar użytkownika
jackert

... a w temacie nic nowego, człowiek nie daje znaku życia, nie odpowiada na żadne próby kontaktu, po 19.08 wracam do się i wygląda że czeka mnie niestety wycieczka na policje, a naprawdę mi się nie chce.... :?

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje 8)
No racja, człowiek znany w całej polsce.

Przeglądam spokojnie gazetę a tam znów Trojek :P
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Trojek pisze:Czy mozecie Troyanowi zmienic nick?? Jakos zaczyna smierdziec wokol mojej ksywy... nawet jak nic nie zrobil to sami wiecie... niesmak pozostaje 8)
gdzie ty, a gdzie Troyan zeby z takimi postulatami wyskakiwac.
Wyjmij slome z butow przyjacielu, i sam sobie zmien nicka jak czujesz stosowne cisnienie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dopiero zauważyłem tego posta:
Trojek, nie rób jaj. Na zmianę nazwiska przestępcy w przypadku jego zbieżności z Twoim też naciskasz?
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

TruePunk pisze:
gdzie ty, a gdzie Troyan zeby z takimi postulatami wyskakiwac.
Wyjmij slome z butow przyjacielu, i sam sobie zmien nicka jak czujesz stosowne cisnienie
daj emotikonkę, jeśli żartowałeś.
jeśli pisałeś serio, to mega rotfl z Ciebie.

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Myślę, że da się odczytać intencję bez emotek...

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

gdyby się dało, to bym o tym nie pisał przecież :roll:

Awatar użytkownika
jackert

..A jednak cierpliwość popłaca, Troyan się skontaktował!!! Jak dojdzie do zamknięcia sprawy dam znać… 8)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Trzymam kciuki :)

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Ja tez czekam na figsy/info od Troyana... Tzn za posrednictwem brata, ktory je wylicytowal. Mam nadzieje, ze w koncu sie doczekam.

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Sorry, ze odgrzebuje temat. :(

Jackert, czy doszlo u Ciebie do zamkniecia sprawy?

Awatar użytkownika
jackert

...niestety nie :(

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Remont remontem , wakacje wakacjami , ale ile mozna wysylac paczke? Ja rozumie obsuniecie tygodniowe , no gora dwutygodniowe , no ale 2 miechy ???? Naprawde szczeka opada , bo Troyan wydawal sie takim sumiennym i wporzo gosciem , a jego obecne zachowanie jest dla mnie totalnie nieodpowiedzialne niczym 12 letni dzieciak... :roll:

ODPOWIEDZ