[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy
Prawdopodobnie bedziemy tworzyc comp własnie pod 2x1500
nie lepiej solo 1500 i 6-7 bitw?
xYz
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tylko bez lodów prosze.slabo by bylo zobaczyc wampira blendera w ddziale 60 skavenow....dodatkowo sa armie w ktorych na 1500 pkt nie ma sensownych lodów a pierdoly.
plus ograniczenie na machiny wojenne. Poproszę.
plus ograniczenie na machiny wojenne. Poproszę.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
na 2x1500 moze byc bez lordow, na 2k+1k lordowie w duzej armii sa ok.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Slayer Zabójców
- Masakrator
2x1500 bez lordów to byłby bardzo fajny format, z chęcią bym na nim zagrał.
Teraz jest płacz że lepiej 2x1500, to jest kiepski format, dużo gięć; ciekawe kto z krzykaczy faktycznie przyjedzie, lepiej Panowie zróbcie klasyczne 2k+1k, format sprawdzony i dobra zabawa przy tym; jest jeszcze jedna zaleta, trzeba się mocno zastanowić jak złożyć małą armię do dużej;
Tak czy siak ja przyjadę z Elvisem i pozostałymi wronami
Tak czy siak ja przyjadę z Elvisem i pozostałymi wronami
#helion# pisze:Teraz jest płacz że lepiej 2x1500, to jest kiepski format, dużo gięć; ciekawe kto z krzykaczy faktycznie przyjedzie, lepiej Panowie zróbcie klasyczne 2k+1k, format sprawdzony i dobra zabawa przy tym; jest jeszcze jedna zaleta, trzeba się mocno zastanowić jak złożyć małą armię do dużej;
+1111!Dibo pisze:O nie nie nie nie żadne takie! 2k+1k to rewelacyjny, sprawdzony i co najważniejsze tradycyjny już format Łodzi
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wszyscy przyjadą, tak jak ktoś wcześniej pisał lepiej bawić się na równych zasadach, niż być giermkiem drugiego z graczy
co wy pieprzycie? Gracz który weźmie 1000 punktów to ten słabszy? Giermkuje drugiemu? GÓWNOPRAWDA
Prośba do orgów, by jasno określili, co będziemy grać - muszę wolne planować lub nie
Prośba do orgów, by jasno określili, co będziemy grać - muszę wolne planować lub nie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jeśli ktoś dobierze się tak i da sobą prowadzić to choćby miał 3000 pkt na stole w swojej armii i tak będzie giermkiem.
Zgrany skład gra tym jako jedną armią(przynajmniej tak wyglądają moje parowe gry). I każdy rusza tym co ma obok siebie albo na co miał fajny pomysł..
Zgrany skład gra tym jako jedną armią(przynajmniej tak wyglądają moje parowe gry). I każdy rusza tym co ma obok siebie albo na co miał fajny pomysł..
Ad.1 Zgadzam się z Tobą oraz z przedmówcami Twoimi (i z Tobą krzychoss też) bardzo. Mimo wszystko Tradycja oraz fakt, że Macki zawsze się wyróżniały tym, że nie były zwykłą parówką przemawiają za 2+1. Na pewno nie wierzę, żeby było tak, że każdy gracz odpowiada tylko za swoją armię bo jak widziałem stoły to tam gdzie gracze współpracowali to kminili nad całością stołu.Dymitr pisze:co wy pieprzycie? Gracz który weźmie 1000 punktów to ten słabszy? Giermkuje drugiemu? GÓWNOPRAWDA
Co do drugiego to cóż... termin został podany dużo wcześniej niż na jakiegokolwiek innego mastera w tym roku (może poza DMP). Sama specyfika formatu (parówka) sprawia, że nie bierzemy gotowca jak Euro tylko tworzymy coś w znacznej mierze sami, z jakże cennymi radami innych graczy. Możesz być pewien, że postaramy się dostosować ograniczenia tak, żeby był w miarę balans i aby przedstawiciele żadnej armii nie poczuli się jakoś bardziej dyskryminowani zasadami turnieju.
Trochę się dziwię, że kwestia czy format na pewno będzie 2+1 czy 2x1,5 uzależnia Twój przyjazd do nas. Liczę, że nie chodziło Ci o konkretny zbiór zasad bo to będzie znane ostatecznie pewnie za miesiąc najwcześniej.
Cieszę się jednak, że już pojawiają się deklaracje o przyjeździe
W gwoli ścisłości, mój produkt będzie gotowy najpóźniej do 10 września.Hoops pisze:Bądźmy poważni i się szanujmy. To jest master i nie widzę opcji testowania w jakikolwiek sposób pół czy ćwierć produktów.Abrasus pisze:A może spróbować przetestować 9.0 by Furek albo Szwedzi? Do tego czasu wersje 'beta' obu powinny być już dostępne