[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Re: [Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC
Nie oszukujmy sie, wszyscy beda chceli cisnąc w formacie ETC, więc poczekajmy co przejdzie.
Głosowanie w tym watku pokazało, że robota Furiona entuzjazmu nie wywołała...
Głosowanie w tym watku pokazało, że robota Furiona entuzjazmu nie wywołała...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Furion ma dobre pomysły ale nie konsultuje ich z pozostałymi graczami... zatwierdza to co uważa za słuszne co nie do końca odzwierciedla oczekiwania i rzeczywiste problemy z grywalnością jednostek... Pomimo szacunku do Furiona, przejawia syndrom braku ogrania daną armią, który to problem miało samo GW... założenia ma dobre tylko wykonanie po <censored>...Bearded Unclean 'Un pisze: Głosowanie w tym watku pokazało, że robota Furiona entuzjazmu nie wywołała...
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Aktualizacja listy uczestników i listy rezerwowej.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Ja mógłbym na Furiona zagrać. Ale nie na 2400 tylko 2600 +. Rzeczywiście jego autorytatywne podejście do kosztów różnych przedmiotów przewraca do góry nogami standardowe rozpy wielu armii.... Niestety imho w Ok trzeba grać na te 200 więcej żeby złożyć coś sensownego.
x
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Kolejna aktualizacja listy uczestników.
Shino i Kalafior maja czas do środy, żeby potwierdzic udział, w przeciwnym wypadku koledzy z Czarnych Wron dostaną szansę wbicia się na listę
Shino i Kalafior maja czas do środy, żeby potwierdzic udział, w przeciwnym wypadku koledzy z Czarnych Wron dostaną szansę wbicia się na listę
Z wielkim bólem serca muszę wyjątkowo zrezygnować z sobotniego turnieju. Fachowcom na moim mieszkaniu remont się "niespodziewanie" wydłużył i weekend spędzę z kartonami, a nie figurkami.
Powodzenia wszystkim.
Powodzenia wszystkim.
Ja szczerze mówiąc w ogóle nie jestem zwolennikiem Furionowych booków. Od koncepcji po wykonanie.Mohort88 pisze:Zobaczymy jak zaśpiewasz jak Furion potnie szczury tak jak należy ;pHoax pisze:Chyba generalnie o to tam chodzi, żeby ściąć te wszystkie najlepsze złożenia.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Aktualizacja listy zgłoszeń.
Póki co nie mam potwierdzenia od Kalafiora i Shino, więc całkiem możliwe, ze mamy jeszcze wolne miejsca
Póki co nie mam potwierdzenia od Kalafiora i Shino, więc całkiem możliwe, ze mamy jeszcze wolne miejsca
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
W takim razie zgłaszam Dreefa, on dzisiaj po swoim egzaminie około 15 potwierdzi na 100 %. (obecnie jest zbyt wydygany żeby podejmować tak ważne decyzje )
Potwierdzam zgloszenie egzamin zdany, wiec jak bedzie miejsce z checia przybedeElvis is (un)dead pisze:W takim razie zgłaszam Dreefa, on dzisiaj po swoim egzaminie około 15 potwierdzi na 100 %. (obecnie jest zbyt wydygany żeby podejmować tak ważne decyzje )
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Czekam na maila z danymi, dopiszę do listy rezerwowej.
Chciałbym do jutra zamknąc listę definitywnie.
Chciałbym do jutra zamknąc listę definitywnie.
Zapoowiada się smakowicie. Rozpiskę trza podesłać?