Mastery 2018
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2018
więc może jeszcze nie wszystko stracone, nie ten hotel to inny
Orcze Gniazdo odbędzie się!
Lokalizacja: Międzybrodzie Bialskie (ta sama odległość z Warszawy, nieco bliżej z Krakowa)
Termin 26-27 maja
Wszystko również będzie w hotelu (tylko w lepszym standardzie niż w Szczyrku), dla osób towarzyszących są góry, 200 metrów od turnieju jest jezioro więc można pozeglowac itp.
Więcej informacji pojawi się w ciągu kilku dni.
Lokalizacja: Międzybrodzie Bialskie (ta sama odległość z Warszawy, nieco bliżej z Krakowa)
Termin 26-27 maja
Wszystko również będzie w hotelu (tylko w lepszym standardzie niż w Szczyrku), dla osób towarzyszących są góry, 200 metrów od turnieju jest jezioro więc można pozeglowac itp.
Więcej informacji pojawi się w ciągu kilku dni.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Zajebiscie!!! Laik, czy Comiccon musimy gdzies zgłosić jako Mastera?
a ja bym był za tym, ze zgłoszony master przechodzi przez aklamacje, chyba ze koliduje już z wcześniej zgłoszonymi masterami lub ktoś wyrazi jakieś veto, wtedy może być głosowanie
Ostatnio zmieniony 9 mar 2018, o 11:16 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 2 razy.
+ 1 tym bardziej że trochę późno chłopaki obudzili się z tym Szczyrkiem,Stan pisze:ja bym przegłosował żeby nikt się potem nie rzucał
Najpierw miał być, później jednak że nie, następnie że w sumie to będzie ale nie wiadomo gdzie, finalnie nie jednak go nie będzie.
O jednak będzie...
Tego nie słyszałem - była tylko informacja, że Gnom szuka alternatywyGlegut pisze:finalnie nie jednak go nie będzie.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Kiedy będzie coś wiadomo w temacie dat i formatów Łodzi i Świdnika? Teraz jest dobry czas na zgłaszanie urlopów i ewentualne planowanie wyjazdu z rodziną.
Grudzień pozostaje bez mastera?
Grudzień pozostaje bez mastera?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Grudzien zawsze byl bez mastera przez ostatnie lata z wielu wzgledow, takze tych, ze defacto polowa miesiaca to swieta i zimowe wakacje, natomiast pod koniec Stycznia raczej bedzie DMK w Krakowie
Ślivek, a ma cie może jakieś daty? Albo kiedy mieć będziecie?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.