HE army by Draco & dead [v.10.01.2008] - figsy na ebay
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
smoczek juz dawno poszedl "z dymem" coz troche zamarudzilem z terminami no i tylko 365 $ ale i tak belem bardzo zadowolony ... jakoze cala armia "nie wypalila" musze sie pozbyc tego co "zostalo" na polkach - coz nie zdaze juz lepszych fot zrobic bo jestem mocno zmeczony i zapracowany przyloze sie pozniej jak bede fotowal kolejnego figsa ...
- Patrycja Polkowska
- "Nie jestem powergamerem"
Antar pisze:przydałaby się tym figsom nowa, lepsza sesja zdjęciowa bo te które wrzuciłeś Dead są słabiutkie. A z tego co z nich widać to niestety poziom malowania adekwanty do poziomu fotek. Wiem, że wymalowanie całej armii kosztuje sporo czasu i wysiłku, ale widać wyraźnie w tych pracach niedociągnięcia tj. np. niedomalowania czy nierówne linie. Jednym słowem niechlujstwo. A szkoda, bo smoczek jest naprawdę fajowy.
P.S
tak odnośnie Patrycji Polkowskiej wtrącę zdanie.Racja Ewidentnie widać, że głównym zamierzeniem jest sprowokowanie niepotrzebnej dyskusji, jeśli reszta forumowiczów nie będzie odnosić się do takich wypowiedzi, tylko wypowiadała się na temat poziomu danych prac to myślę, że użytkownik ten umrze śmiercią naturalną na forum, a wcześniej pewnie zostanie zbanowany za całokształtNie wiem jak Was ale mnie cała ta sytuacja zaczyna śmieszyć. Absurd za absurdem... Da jej ktoś w koncu bana?
zgadzam sie z tym panem w 100%!!!!!!!! po prostu zamknijcie pacze i zajmijcie sie figurkami!!! zrobiłam w tym temacie to samo co wy zrobiliście w temacie zmoją figurka!!! Jak widzac wcale to nie jest miłe!! a tak własnie pisaliscie jak ja o tych figurkach!!
i zaczeliscie sie czepiac mojej odoby zamiast stulic pyski jak sie nie miało nic do powiedzenia!!
forum jest o figurkach a nie zeby sie czepiac mnie czy kogos innego!! hcecie sie czepiac to zapraszam osobiście, na pewno mój chłopak podziękuje wam za miłe słowa które odnosiły sie do mnie nie do moich prac!!
pozdrawiam i radzę mnie olewac I NIE KOMENTOWAC TEKSTEM TYPU: "spokojdzie dziewczyno"
bo to wy wojne robicie nie JA!!!
pozdraiwam true punka to chyba jedyny normalny w całym tym gronie no i Kerima który wytycza nowe ścieżki pojmowania dłubania greenu!
wielki szacun ;p
Podziwiasz Truepunka to wszystko wyjasnia. Zaniechaj lepiej tej Twojej smieszne "zemsty" , za normalna krytyke Twojej figurki ... Naprawde dobrze Ci radze.... Po raz ostatni.....
czytałem temat Twojej figurki i nikt tam Ciebie na poczatku sie nie czepial tylko byla komentowana Twoja praca. Tutaj tez ludzie udzielają krytyki i autor sensownie z niej korzysta lub nie ale nie placze ze obrzuca sie go blotem. po to jest forum zeby wrzucic figse i chocby byla wypasna to zawsze znajdzie sie cos co komus nie podpasuje. wiec to jest pewne ze gdy dasz figse na forum to komus sie nie spodoba. a tekst w stylu nie zwracajcie na mnie uwagi to jakas zenada. nie po to jest to forum zeby prowokowac innych. dziwi mnie ze kolezanka nie dostała jeszcze bana. a tekst o Twoim chlopaku to juz masakryczna masakra bo inaczej tego sie nie da okreslic. tego brakowalo zeby Twoj chlopak dostał przez Twoją głupote. no chyba ze to chuck norris i nikt mu nie podskoczy:/
Dead jak bedziesz figsy dawał na ebay to popraw fotki napewno zyskają na cenie. ew jak bedziesz chcial cos poprawiac w malowaniu w co wątpie:P to popraw troche czerwien no i metaliki. powodzenia z bidami:)
Dead jak bedziesz figsy dawał na ebay to popraw fotki napewno zyskają na cenie. ew jak bedziesz chcial cos poprawiac w malowaniu w co wątpie:P to popraw troche czerwien no i metaliki. powodzenia z bidami:)
@Robacek - Draco malowal rydwan i bolce !! napisalem nad fotkami kto robil co moi sa tylko magowie ...
No to wzialem sekator. Ciach ciach ciach...
Dead figsy niezle , ale jajec to one nie urywaja. Stac Cie na wiecej.
Dead figsy niezle , ale jajec to one nie urywaja. Stac Cie na wiecej.
bolce- tekstura drewniana jest ważniejsza w ich wypadku od krawędzi (przez kontrasty), a powinno być na odwrót- najpierw wydobycie bryły a potem płaskie powierzchnie:) krótko mówić ja bym zrobił jaśniejsze krawędzie;) no i kryształy mogłyby być bardziej dopracowane (tak wiem, ok 30 na każdym bolcu, ale przynajmniej te wyeksponowane by można.. )
magowie wyglądają troszke jak półmurzyni:) no i z przodu niebieski rozjaśniany do bieli prawie a z tyłu dużo mniejszy kontrast. literki na księdze też mi nie podchodzą.. jak na zdyscyplinowaną nację to bardzo niechluje pismo mają, tu duże litery tu małe, tu znaczek jakiś;)
freehand na płaszczu z nich najlepszy:)
rydwan ma gwoździe na kole pomalowane na drewniany kolor:) i ogólnie niestety średnio wyszła ta figurka:( kolczugi słabe choć wiem że to dziadostwo do malowania, bo sam to kiedyś miałem nieprzyjemność malować:/
ogólnie sporo rzeczy wygląda jakby niechlujnie pomalowane:/ może to wina fotek. ogólnie zapowiadało się dużo lepiej.
za to smoczek fajniusi!:) standardowa kolorystyka ale fajnie wyszło, bardzo dynamiczny model. tylko ta flaga wygląda trochę jak połamana:D:D
magowie wyglądają troszke jak półmurzyni:) no i z przodu niebieski rozjaśniany do bieli prawie a z tyłu dużo mniejszy kontrast. literki na księdze też mi nie podchodzą.. jak na zdyscyplinowaną nację to bardzo niechluje pismo mają, tu duże litery tu małe, tu znaczek jakiś;)
freehand na płaszczu z nich najlepszy:)
rydwan ma gwoździe na kole pomalowane na drewniany kolor:) i ogólnie niestety średnio wyszła ta figurka:( kolczugi słabe choć wiem że to dziadostwo do malowania, bo sam to kiedyś miałem nieprzyjemność malować:/
ogólnie sporo rzeczy wygląda jakby niechlujnie pomalowane:/ może to wina fotek. ogólnie zapowiadało się dużo lepiej.
za to smoczek fajniusi!:) standardowa kolorystyka ale fajnie wyszło, bardzo dynamiczny model. tylko ta flaga wygląda trochę jak połamana:D:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria