To nei ma być skuteczne! To ma być klimatyczne i jajcarskieTomCio pisze:Taaa.. Tylko żeby jeszcze był taki skutecznyylko trochę nie mam kasy ani czasu na to, ale pomysł jest i strasznie mnie podnieca

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Czy ja wiem? Czytales fluff?? Chiba nie :U a to bardzo fluffowa armia, sensownie umieszczona w Universum Warhammera, ja juz bym sie bardziej czepial faktycznie lizakow, bo niby jak polprymitywna rasa ma odzwierciedlac dawnych Slannow?? GigaZaba jako najpotezniejsze stworzenie magiczne? :Ucielo pisze:Mówimy tu o konkretnym świecie i realiach Warhammera i w nim to akurat z dupy są ogry a nie lizardy.Wincu pisze:Ogry maja swietny klimat. Przeciez to jest typowa rasa ze swiata fantasy. Juz predzej lizardy sa z dupy wyjete...
Takie empire united to faktycznie nie ma sensu ale to jest raczej przeżytek i już żadko się coś takiego spotyka.Nehan pisze:Bzdury.
Nawet Nuln, mimo tego, że jest stolicą imperialnego rusznikarstwa, jest zwykłą prowincją. Wystawia więc kontyngenty piechoty (zawodowej/poborowych). Armia Nuln może, a nawet powinna mieć zwiększony procent artylerii/strzelców, ale wojsko pt. "czterech magów spotkało akademię techniczną i zakon rycerski" to flufficznie czysty kretynizm.
Jeżeli mówimy o Warhammerze to mówimy o konkretnie istniejących realiach. Ogry zostały wepchane na siłe, lizardy istniały w nim od zawsze.khain pisze:Czy ja wiem? Czytales fluff?? Chiba nie :U a to bardzo fluffowa armia, sensownie umieszczona w Universum Warhammera, ja juz bym sie bardziej czepial faktycznie lizakow, bo niby jak polprymitywna rasa ma odzwierciedlac dawnych Slannow?? GigaZaba jako najpotezniejsze stworzenie magiczne? :Ucielo pisze:Mówimy tu o konkretnym świecie i realiach Warhammera i w nim to akurat z dupy są ogry a nie lizardy.Wincu pisze:Ogry maja swietny klimat. Przeciez to jest typowa rasa ze swiata fantasy. Juz predzej lizardy sa z dupy wyjete...
Fajnie zabrzmiałothurion pisze: lubie armie skaldajace sie z duzych, grubych i lysych kolesi
Bez takich tekstów proszę, bo będe walił choppą po łbie.Krajkowski pisze:neee... HE mimo że geje... to jednak (niestety) klimat swój mają... dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina...
WTF?!Albo widziales stare figurki Ogrow