Najmniej klimatyczna armia ??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Najmniej klimatyczna armia ??
Jaka wg. was jest najmniej klimatyczna armia ? Dla mnie jest sa to vampiry. Tylko takie zgnile zombiaki i inne trupy ida do przodu i zabijaja.
Bretonia - kto widzial ten wie.
No i w mysl akcji 'stop pedalowaniu' moge podsunac HE ; p
No i w mysl akcji 'stop pedalowaniu' moge podsunac HE ; p
- Krajkowski
- Chuck Norris
neee... HE mimo że geje... to jednak (niestety) klimat swój mają... dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina... 

Może nie całe armie, ale takie duperele nieklimatyczne w armiach mie wkurzają. Jakieś takie niezgodności niepasujące klimatycznie do wszystkiego.
Prawa selektywnej grawitacji
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu
Mnie wpienia czołg parowy. Ale ma byc ponoć gorzej.
ojojojjj...Krajkowski pisze:dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina...
Uważaj na nagły nalot sqiugów czy zielonej stopy

Oni mają klimat, ale jest już późno i nie chcę mi się rozpisywać

dobrejnocy

Wnerwa też dostaję ilekroć otwieram box szkieletów z TK i znajduję tam... wertykalną płytę nagrobną. To mnie dobija. Może szczegół, może nie trzeba tego używać, ale sama obecność tej płyty tam już jest wkurzająca. Zdecydowanie tak i wiem, że to pedantyzm z mojej strony.
Do tego doliczyłbym nazywanie Tomb Kinga, kingiem.
To przecież Pharaoh być powinien.
A u graczy wkurza mnie wymowa Priesta "Priest". Powinna być "Prist. A jak to wkurza jak nagle ktoś w środku gry Ci krzyczy z drugiego końca stołu "Ale to liczke właśnie zabiłem, a nie princa, inaczej bym do tego klocka nie strzelał!!".
Proponuję wręcz zrobić konkurs na największy nieklimatyzm (można zgłaszać tylko pojedyncze jednostki). Gdyby taki powstał zagłosowałbym za czołgiem parowym.
Potem można robić konkurs na najmniej klimatyczny przedmiot, potem na czar, aż dojdziemy do terenów.
-------
PS
Jak zwykle, jako Polak, zacząłem narzekać...

A u graczy wkurza mnie wymowa Priesta "Priest". Powinna być "Prist. A jak to wkurza jak nagle ktoś w środku gry Ci krzyczy z drugiego końca stołu "Ale to liczke właśnie zabiłem, a nie princa, inaczej bym do tego klocka nie strzelał!!".
Proponuję wręcz zrobić konkurs na największy nieklimatyzm (można zgłaszać tylko pojedyncze jednostki). Gdyby taki powstał zagłosowałbym za czołgiem parowym.
Potem można robić konkurs na najmniej klimatyczny przedmiot, potem na czar, aż dojdziemy do terenów.

-------
PS
Jak zwykle, jako Polak, zacząłem narzekać...
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, o 14:16 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Urich pisze: Dla mnie jest sa to vampiry.

Tu już bardziej, ta rasa jest wogóle z doopy wyciągnięta, choć moge się mylić bo fluffu nieczytałem.cielo pisze:Ogry
Nieno ma ten swój klimacik średniowiecznego rycerstwa.TruePunk pisze:Bretonia - kto widzial ten wie.
To to już przesadaKrajkowski pisze:dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina...

Gyro akurat jest spoko!Matusz pisze:no to według mnie takimi elementami które mnie najbardziej bolą jest połowa nowego imperium, zyrokopter i inne wyprzedzające epoke i psujace charakter warhammera wynalazki

Czołg też

Znaczniki dla skorpionów sobie przynajmniej możesz porobićMarcin pisze:wertykalną płytę nagrobną.

Dla mnie VC jest najbardziej klimatyczne. Potem DE, potem ex equo orki, HE WE, potem dwarfy. Każda armia ma swój klimat ale najsłabszy imo mają imperium i ogry. No i breta
Ale chyba z brety można sporo wycisnąć pod względem klimatu/malowania. Ale nie widziałem jeszcze brety pomalowanej
I to tak fajnie klimatycznie a nie oczojebnie. POdobałby mi sie schemat husarii lub taki mroczny, czarno szary na śniegu.

Ale w TK?? W krainie sumującej Egipt? Płyty nagrobne?! Kurde to już ubodzy nobili naśladowali faraona i budowali sobie mikro piramidki (zwane fachowo mastabami), a bidacy do piachu (no niczego innego tam nie było...) i juz. A tu mi płyta nagrobna. To mnie właśnie dobija.Znaczniki dla skorpionów sobie przynajmniej możesz porobić Wink .
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, o 00:37 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.