Najmniej klimatyczna armia ??

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Urich
Pseudoklimaciarz

Najmniej klimatyczna armia ??

Post autor: Urich »

Jaka wg. was jest najmniej klimatyczna armia ? Dla mnie jest sa to vampiry. Tylko takie zgnile zombiaki i inne trupy ida do przodu i zabijaja.

Awatar użytkownika
Skav
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Skav »

czytałeś chociaż fluff ?

Urich
Pseudoklimaciarz

tak

Awatar użytkownika
cielo
Wałkarz

Post autor: cielo »

Ogry

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

A dla mnie każda armia jest klimatyczna...
niema mniej albo bardziej klimatycznej
poprostu niektóre maja fajniesze opowiadanka a inne mniej fajne i tyle :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Bretonia - kto widzial ten wie.

No i w mysl akcji 'stop pedalowaniu' moge podsunac HE ; p

Awatar użytkownika
Krajkowski
Chuck Norris

Post autor: Krajkowski »

neee... HE mimo że geje... to jednak (niestety) klimat swój mają... dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina... :?

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

najmniej? hm... cięzkie pytanie

niestety Tomb Kingi maja swój fluff fajny, choć ich najchętniej bym wskazał

chyba Ogry, bo mimo że fajna, to jednak na siłe robiona armia, jeszcze minie troche czasu zaim sie je zaobsorbuje w świecie battlowskim :wink:

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

Krajkowski pisze:neee... HE mimo że geje... to jednak (niestety) klimat swój mają... dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina... :?
no i to własnie jest ich klimat!

pozdr!

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Marcin »

Może nie całe armie, ale takie duperele nieklimatyczne w armiach mie wkurzają. Jakieś takie niezgodności niepasujące klimatycznie do wszystkiego.
Prawa selektywnej grawitacji
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

no to według mnie takimi elementami które mnie najbardziej bolą jest połowa nowego imperium, zyrokopter i inne wyprzedzające epoke i psujace charakter warhammera wynalazki

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Mnie wpienia czołg parowy. Ale ma byc ponoć gorzej.
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu

Urich
Pseudoklimaciarz

taa czolg parowy calkowicie psuje klimat imperium. chyba ze ktos robi armie zlozona ze strzelcow, armat itp. (po prosztu strzelajaca :P).

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Krajkowski pisze:dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina... :?
ojojojjj...
Uważaj na nagły nalot sqiugów czy zielonej stopy ;). Gork i Mork nie lubią jak się o nich źle mówi.
Oni mają klimat, ale jest już późno i nie chcę mi się rozpisywać :P. Jutro cośniecoś może wypocę.
dobrejnocy ;)

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Wnerwa też dostaję ilekroć otwieram box szkieletów z TK i znajduję tam... wertykalną płytę nagrobną. To mnie dobija. Może szczegół, może nie trzeba tego używać, ale sama obecność tej płyty tam już jest wkurzająca. Zdecydowanie tak i wiem, że to pedantyzm z mojej strony. :) Do tego doliczyłbym nazywanie Tomb Kinga, kingiem. :D To przecież Pharaoh być powinien.
A u graczy wkurza mnie wymowa Priesta "Priest". Powinna być "Prist. A jak to wkurza jak nagle ktoś w środku gry Ci krzyczy z drugiego końca stołu "Ale to liczke właśnie zabiłem, a nie princa, inaczej bym do tego klocka nie strzelał!!".

Proponuję wręcz zrobić konkurs na największy nieklimatyzm (można zgłaszać tylko pojedyncze jednostki). Gdyby taki powstał zagłosowałbym za czołgiem parowym.
Potem można robić konkurs na najmniej klimatyczny przedmiot, potem na czar, aż dojdziemy do terenów. :D

-------
PS
Jak zwykle, jako Polak, zacząłem narzekać...
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, o 14:16 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Urich pisze: Dla mnie jest sa to vampiry.
:shock:
cielo pisze:Ogry
Tu już bardziej, ta rasa jest wogóle z doopy wyciągnięta, choć moge się mylić bo fluffu nieczytałem.
TruePunk pisze:Bretonia - kto widzial ten wie.
Nieno ma ten swój klimacik średniowiecznego rycerstwa.
Krajkowski pisze:dla mni earmią bez klimatu są O&G taka jakas zielona zbieranina...
To to już przesada :twisted:
Matusz pisze:no to według mnie takimi elementami które mnie najbardziej bolą jest połowa nowego imperium, zyrokopter i inne wyprzedzające epoke i psujace charakter warhammera wynalazki
Gyro akurat jest spoko! 8)
Czołg też :wink: .

Marcin pisze:wertykalną płytę nagrobną.
Znaczniki dla skorpionów sobie przynajmniej możesz porobić :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

radaner
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: radaner »

Dla mnie VC jest najbardziej klimatyczne. Potem DE, potem ex equo orki, HE WE, potem dwarfy. Każda armia ma swój klimat ale najsłabszy imo mają imperium i ogry. No i breta ;) Ale chyba z brety można sporo wycisnąć pod względem klimatu/malowania. Ale nie widziałem jeszcze brety pomalowanej ;) I to tak fajnie klimatycznie a nie oczojebnie. POdobałby mi sie schemat husarii lub taki mroczny, czarno szary na śniegu.

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Znaczniki dla skorpionów sobie przynajmniej możesz porobić Wink .
Ale w TK?? W krainie sumującej Egipt? Płyty nagrobne?! Kurde to już ubodzy nobili naśladowali faraona i budowali sobie mikro piramidki (zwane fachowo mastabami), a bidacy do piachu (no niczego innego tam nie było...) i juz. A tu mi płyta nagrobna. To mnie właśnie dobija.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, o 00:37 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Wg mnie era braku klimatu właśnie nastaje... Mechaniczne konie, bazooki i gołębie kamikaze... Zajebongo... IMO to jest brak klimatu!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Marcin pisze:W
A u graczy wkurza mnie wymowa "Prist".
ale przeciez priesta sie czyta prist...

z wymowy to tylko dobija czytanie pelnej nazwy armii tomb kings... reszta po tym jest do przelkniecia...

ODPOWIEDZ