Na forum widze kilka przykładów rozpisek w których występują np. 2 wielkie runy !! Czy mógłby mi ktoś rozwiać te wątpliwiości ??Żadna z Wielkich Run nie może występować w armii więcej niż jeden raz
Potrzebna pomoc !!
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Małe ogólne pytanie. Widzę pewną niekonsekwencje związaną z wielkimi runami w podręczniku pisze, że
PATOLOGIA MUSI BYĆ !!
-
- Mudżahedin
nie mozesz mieć wiecej niz 1 m rune tego samego typu... Przeczytaj tekst uważnie
To prawda - jakieś osiem lat temu tez grałem kilka pierwszych bitew na jednaj dużej runie na armie, ale co ciekawe nawet nieźle mi szło - wystawiałem 2 herosów przez to na 2000pkt bez lorda i miałem kupę pkt na jednostki - wtedy masa warriorów - super sie tym grało - wyuczyłem sie jeździć klocuszkami aż miło
racja racja bić w to co najgroźniejsze albo co może spowodować ze 3 paniki (np 5 piesków jakichś czy szczurków) i staraj sie skupiać strzelanie na jednej rzeczy - ja uwielbiam jak ktoś do mnie strzela elfami np. - zdejmie 2 krasi z tego klocka 3 z tamtego - jeden załogant i rana na klopie - bzdura - gdyby skupił strzelanie zabił by mi pół klocka albo cała maszynę - czaisz?
pzdr
pzdr
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: