Czego należy się wystrzegać

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

wiesz... w dwie tury to można 40 cali przleciec a nie tylko 24...

a w momencie gdy strzałem zdejmujemy 2-3 fastowych to tymi dwoma strzałami które mu zostana wiele nam nie zrobi... do driad i WD nawet sie nie zblizam a jak coś to flee...

i jak pisałem było w tym nieco farta... zaryzykowałem i opłaciło się... poza tym nie chciałem stracic organek od ostrzału, a w 1 turze straciłem juz 1 obsługanta, bo bym sobie osłabił flanke jedna i by mógł sie przebic... a tak koleżke maską pocisnąłem...

wystawił magiczke w łucznikach z dwóch powodów: po pierwsze na stole były tylko 2 lasy a ja ustawiłem sie z dala od nich, łucznicy stali poza zasiegiem organek i thundów więc byli teoretycznie bezpieczni... cóż... jego błąd.

cóż... skoro nie umiesz wykorzystac gyrosa to nie dziwie sie że jestes do niego zrażony... dla mnie jest to machina genialna.
Obrazek

Awatar użytkownika
kotil
Wałkarz

Post autor: kotil »

Fakt! Gyro nie umiem wykozystywac. Jakos podchodze tradycyjnie do tematu machin. To jest wlasnie piekne ze kazdy ma swoja taktyke. Moze w koncu przekonam sie do jezdzenia na turnieje :) tylko po to aby poznac taktyki przeciwnikow.

ODPOWIEDZ