Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Czopka - Knights of Khorne
Super wyszła czerwień
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O, tutaj całkowicie zimne kolory - fajnie to wyszło . Tylko podstawki ubogie trochę.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Też ci fajnie wyszły Ostatnio to dość popularne modele Będziesz dodawał śnieg na podstawkach?
Ostatnio zmieniony 7 sty 2012, o 22:20 przez quidamcorvus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mają być łyse, bez śniegu, bez trawy. Prikaz z góryquidamcorvus pisze:Też ci fajnie wyszły Ostatnio to dość popularne modele Będziesz dodawał śnieg na podstawkach?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajna kolorystyka. Podobają mi się fioletowe cienie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajna kolorystyka Czekam na więcej zdjęć
Kolorystyka bardzo ciekawa, ładne cienie itd. Ale te miecze wyglądają troszkę dziwnie jeśli chodzi o rdze, powiedziałbym , że brak konsekwencji. Rdza albo w miejscach uszkodzonych (a nie w ciapkach) albo na całości. Modele super i widać, że wdzięcznie się je maluje. Najlepiej chyba wyszedł ten po lewej z czerwonym czymś na podstawce.
zgadzam się po całościVraith pisze:.... Modele super....
mimo że są fajne nie maluje się ich dobrze.Vraith pisze:....i widać, że wdzięcznie się je maluje.
Chaos Trolle Nurgla, w każdym razie z Forge Worlda:
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... ROLLS.html
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... ROLLS.html
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie zgadzam się co do rdzy - myślę, że broń właśnie jest atutem tych trolli - bardzo mi się podoba. Kolorystyka zaskakująca nieco, ale fajnie to wyszło
Kurde zawsze mi sie podobaly te modele Gratki za ladne wykonczenie.
Dlaczego zla mial byc bardziej rozowy ?? Według mnie jest ok.Bojek pisze:zła kolorystyka na slaaneshu!
a reszta ok