Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
Nie będę walczył z wolą ludu! Może być 2800 bez open.
Kochajcie mnie, a ja dam Wam chleba i igrzysk!
Kochajcie mnie, a ja dam Wam chleba i igrzysk!

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
możesz sobie do CV wpisać 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Chcę wziąć udział w tej lidze.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co wy na to, żeby dopuścić nowy AB orkow? Jest juz do wgladu, za tydzień zaczniemy, za dwa/trzy większość będzie go miała... a za miesiąc nikt nie będzie pamiętał o starym. Będzie można potestowac magię, te 3 przedmioty i pająka.
Pain is temporary. Pride is forever.
Orki powinny już grać na nowe zasady z dwóch powodów:
1. Żeby gracze Orkowi się z nowymi zasadami okepywali.
2. Żeby przeciwnicy zaczęli poznawać skuteczność na stole kilku nowych rzeczy i braku starych.
Chcę wziąć udział w nowej lidze właśnie na te 2800 pod Arenę.
1. Żeby gracze Orkowi się z nowymi zasadami okepywali.
2. Żeby przeciwnicy zaczęli poznawać skuteczność na stole kilku nowych rzeczy i braku starych.
Chcę wziąć udział w nowej lidze właśnie na te 2800 pod Arenę.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2011, o 09:17 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

- Aron_Banalny
- Masakrator
nowe orki tylko i wyłącznie!