wchodzę w toDania 1 :0 z Niemcami
Portugalia 2:0 z Holandia

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
wchodzę w toDania 1 :0 z Niemcami
Portugalia 2:0 z Holandia
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Smuda najlepszym trenerem? Wybacz ale kategorycznie się z Tobą nie zgadzam, a te marne wyniki to tylko zasługa zespołu który grał jak samopas. Poziom naszej reprezentacji jest niestety mizerny. Starali się ale to niewiele dało. I nie ma co się usprawiedliwiać, klepać dobrotliwie i pisać, że nic się nie stało. Stało się i to dużo. $ miejsce w grupie, żadnej wygranej i masę błędów, zarówno trenera jak i piłkarzy. Niektórzy grali świetnie wszystkie trzy mecze ale niestety to o wiele za mało i poniżej moich oczekiwań. Życzyłbym sobie żeby coś zaczęło się dziać pozytywnego z naszej piłce nożnej.Klafuti pisze:Oj, już tak się nie bulwersuj. Jak dotąd Smuda był najlepszym trenerem, prowadzącym najlepszą dotąd drużynę: zawsze mieliśmy 100% w dupę, zwykle do zera, teraz przynajmniej większość to remisy. I pierwszy gol na zawodach jest nasz.
Żeby natomiast piłka była w Polsce na wyższym poziomie, trzeba przygotować odpowiednią bazę, poświęconą wyszukiwaniu utalentowanych zawodników.
nawet nie wiesz jak bardzoRobson, pogięło Cię?
Moze i fajnie, ale ja i tak tylko udaję, że się emocjonuję euro począwszy od 9. czerwca...Fajniej będzie jak Grecy rozjadą Niemców w Gdańsku.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No tak, bo albo byśmy wyszli, albo niePieta pisze:a my mieliśmy tylko 50% szans na wyjście z grupy.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Duńczyków i jada tam gdzie ich miejsce czyli do Amsterdamu ^^ juz lepiej typuj w cos co wyrzuci Niemców poza nawias ; )Dibo pisze:Zaczyna się mecz meczy: Królowie piłki kontra ekipa lalusia z kolczykiem. 3:0 i Holendrzy, bo o nich mowa, lecą prościutko do finału tam gdzie ich miejsce !!!