Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
To chwilę może zająć ;] szczególnie, że walczę z dziadkami a w międzyczasie kończę jeszcze krasnoludy z Gamezon'a.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Maluj, maluj...
Moje nowe bazgroły. Co prawda tylko niektóre, ale .... nie lubię zdjęć. Zdjęcia robione deską z gwoździami.
The Butcher of Khardov
Karchev the Terrible
Działo (ma obsługę, ale już nie starczyło cierpliwości na jej fotki). Spodobało mi się drewno na kołach i dlatego wrzuciłem zdjęcie.
Flajmaszyna krasnoludzka (myślę by tego bombera wstawić w PMOtM)
I jest jeszcze trochę tego, ale to może później. Przyznaje się, iż obecnie mniej Warhammer a więcej WM/Hordes.
The Butcher of Khardov
Karchev the Terrible
Działo (ma obsługę, ale już nie starczyło cierpliwości na jej fotki). Spodobało mi się drewno na kołach i dlatego wrzuciłem zdjęcie.
Flajmaszyna krasnoludzka (myślę by tego bombera wstawić w PMOtM)
I jest jeszcze trochę tego, ale to może później. Przyznaje się, iż obecnie mniej Warhammer a więcej WM/Hordes.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ukoszmarniasz sobie armię Co tam robi ten bomber
GW brzydko mówiąc może polerować berła Privateer Press. Skończyłem właśnie kolejnego, tym razem z Hordes. Dużo detali, proporcje, ciekawe pozy, dynamika modeli. Aż się proszą o malowanie. Jak mi się uda to wrzucę może jutro fotkę.
A bombera pomalowałem, bo... bo tak ;]
A bombera pomalowałem, bo... bo tak ;]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No dobra, ładnie, ładnie ...dzikki pisze: A bombera pomalowałem, bo... bo tak ;]
Dowódca kuców bojowych (nieco lepsze zdjęcie):
MacDuggals - wszyscy rudzi i wredni (tylko część, z których mam, ale pozostali bez fotek)
Spamiętywacze (wersja zrobiona po zmyciu starej, podstawki w wersji bez trawki):
Tharn Ravager Whitemane (ta figurka jest moim faworytem)
MacDuggals - wszyscy rudzi i wredni (tylko część, z których mam, ale pozostali bez fotek)
Spamiętywacze (wersja zrobiona po zmyciu starej, podstawki w wersji bez trawki):
Tharn Ravager Whitemane (ta figurka jest moim faworytem)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, ostatni gostek to niezły wścieklak .
Bloodweavers (zdjęcie jest mega słabe, ale nie mam siły, by go poprawiać)
Blackhide wrastler
Commander Stryker
Lieutenant Allister Caine
Druid wilder (tu mój największy ból, bo figs uważam za udany, nawet cienie na powiekach zrobiłem, a zdjęcie jest jakie jest)
Druidzi + Overseer
Wolf Lord Moraig (zdjęcie słabe niestety, wersja piesza a na wilku wkrótce)
Koldun Lord
Blackhide wrastler
Commander Stryker
Lieutenant Allister Caine
Druid wilder (tu mój największy ból, bo figs uważam za udany, nawet cienie na powiekach zrobiłem, a zdjęcie jest jakie jest)
Druidzi + Overseer
Wolf Lord Moraig (zdjęcie słabe niestety, wersja piesza a na wilku wkrótce)
Koldun Lord
patrząc na te zdjęcia i co na nich widać stwierdzam jednoznacznie iż malowanie musi być na niezłym poziomie, a wnioskuję po tym... czego na zdjęciach nie widać ;P
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zawsze uważałem siebie za gostka, który - jak nikt - potrafi swoimi fotkami skiepścić własne malowanie. Śledząc jednak Twoją galerię kamień spada mi z serca - Ty robisz to lepiej ode mnie ...
w studiu też mieli by problem zrobić dobre foty( choć pewnie nie w każdym ) ponieważ robić zdjęcia figsą to zupełnie inna bajka niż 95% ich zleceńdzikki pisze:Oj nie drażnijta mnie, bo wezmę wszystkie figsy i pójdę do studia fotograficznego ;] W sumie chciałbym zobaczyć minę gościa, który dostanie takie zlecenie.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To do Twoich armii?