DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
do ong dobry jest sadolin orzech wloski.
i sprawdz date waznosci poprostu ale poprobuj z rozcienczaniem benzyna moze i z ta bedzie ok
i sprawdz date waznosci poprostu ale poprobuj z rozcienczaniem benzyna moze i z ta bedzie ok
Proponuję zmyć bo efekt jeś bardzo bardzo średni. Bejcę np. Sadolin, uniwersalnym kolorkiem jest orzech włoski.
Ok, ja mam właśnie Sadolinu bejcę tą
A jak ma ta puszka wyglądać dokładnie? Bo są różne Sadolinu, niebieskie, zielone, Sadolin Classic, Sadolin Extra..
I ile ona kosztuje? Bo ta moja 25zł w Castoramie była, to wolałbym jakąś mniejszą teraz bo znowu coś nie wyjdzie i będzie kiepsko
A jak ma ta puszka wyglądać dokładnie? Bo są różne Sadolinu, niebieskie, zielone, Sadolin Classic, Sadolin Extra..
I ile ona kosztuje? Bo ta moja 25zł w Castoramie była, to wolałbym jakąś mniejszą teraz bo znowu coś nie wyjdzie i będzie kiepsko
Ja mam Sadolin Extra Orzech Włoski. Zapłaxiłe 32 zł bodajże za puchę 0.75L. Wybrałem właśne tą wele sugestii innych w tym temacie. Jeżeli po tej bejcy też będziek iepsko to juz sam nie wiem....
Piotr3K, a wstrząchnąłeś puszką przed otwarciem? Bo figurki wyglądają jakby były maczane albo w baardzo rozcieńczonej bejcy, albo w tej warstwie co się na wierzchu robi jak puszka długo stoi. Polecam przeczytać pierwszą stronę tego tematu, naprawdę wiele rzeczy wyjaśnia.
Zdaje mi się że wstrząsnąłem.. a już na pewno wymieszałem jakimś kijkiem.Nordri pisze:Piotr3K, a wstrząchnąłeś puszką przed otwarciem? Bo figurki wyglądają jakby były maczane albo w baardzo rozcieńczonej bejcy, albo w tej warstwie co się na wierzchu robi jak puszka długo stoi. Polecam przeczytać pierwszą stronę tego tematu, naprawdę wiele rzeczy wyjaśnia.
Czytałem pierwszą stronę, i to nie raz
Jak kupie nową bejce to spróbuje jeszcze raz, albo tak dla pewności będe mocno trząsł tą i sprawdze czy to coś da.
mozliwe jest.
podgrzej do pokojowej i sprobuj; ale nie wydaje mi sie
podgrzej do pokojowej i sprobuj; ale nie wydaje mi sie
Tak skumalem te Twoje twory to podobny efekt miałem kiedy uzyłem Sadolinu jasny dąb. Jednak ja go solidnie wytrząsłem był juz okej.. choć ten kolor mi nie odpowieiada (zby żółtawy). Na dobry pocżątek zakup orzech włośki taki sam jak podalśmy na pierwszej stronie... uważam że to taki git kolor jak ktoś zaczyna zabawe z bejcą.Piotr3K pisze:A to może być takie rozcieńczone przez to że trzymam to na balkonie i jest tam zimno?
Może od zimna się takie zrobiło? Czy to raczej niemożliwe?
Niech bejca będzie z wami
Ja też właśnie używam tegoSzmajson pisze:Tak skumalem te Twoje twory to podobny efekt miałem kiedy uzyłem Sadolinu jasny dąb.Piotr3K pisze:A to może być takie rozcieńczone przez to że trzymam to na balkonie i jest tam zimno?
Może od zimna się takie zrobiło? Czy to raczej niemożliwe?
Ok, to spróbuję go ogrzać i wtedy trząść nim na maxa, może to pomoże.
Spróbuj z tymi Duluxami co ja kupiłem. Mieszkasz w Gdańsku, marketów budowlanych tam na pewno dostatek
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
czy ja wiem.
u nas na polce w castoramie pelno sredniego; kwestia to poszukac dobrze chyba.
sam mam puszke nie otwarta nawet jeszcze (;
u nas na polce w castoramie pelno sredniego; kwestia to poszukac dobrze chyba.
sam mam puszke nie otwarta nawet jeszcze (;
Z drobnymi wyjątkami. http://armypainter.fanatic.dk/ - "Crusaders of Light" pdf.Szaman pisze:nie do konca... generalnie odradzam jasne bejce.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny