Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- michnik000
- Kretozord
Ja mam 18 i na szczęście kończę już robić prawko to będę zabierał moich młodszych kolegów z klubu na turnieje
kiedyś byłem taki jak oni i za browara u pełnoletniego klubowicza z prawkiem "wykupywałem miejsce z przodu" he he i wio! na lokale
kiedyś byłem taki jak oni i za browara u pełnoletniego klubowicza z prawkiem "wykupywałem miejsce z przodu" he he i wio! na lokale
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
chyba jeszcze tu nie pisałem... pamiętam że zaglądałem czy coś więcej nie kojarzę...
ale jak piszą takie wspaniałe osobistości...
pozdrawiam
ale jak piszą takie wspaniałe osobistości...
LayRinae pisze:rocznik czarnobyla, choć wiem, że nie wyglądam
Deathall pisze:Też się przyznam wspaniały rocznik '85
... 85' rocznika to też się przyznam do jego częściDibo pisze:Deathall - Najlepszy na świecie !! (uniknęliśmy Czarnobyla i jeszcze większej katastrofy - gimnazjum) A Dibowi wczoraj stuknęła 25-tka
pozdrawiam
Tak, to z wkręceniem jej, że Solo nie jest pełnoletni też był zajebisteLaik pisze:chciała bo jej wkręciłem że Solo nie ma jeszcze 18 lat i żeby koniecznie wzięła od niego dowód bo sprzedawanie alkoholu nieletnim to przestępstwo, tak się przejeła że i Cosmowi później sprawdziłaAndrzej pisze:Serio. Było to na stacji, kiedy wracaliśmy z DMP. Świadkami oprócz mnie są Solo, Qc, Kocoń i Laik
Inna sprawa, że byliśmy już trochę wypici, i nie zdziwiło nas to aż tak bardzo
W ogóle całe to DMP było super, poza naszym wynikem. No i chłodnicami oczywiście
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
-
- Mudżahedin
A mała dygresja. Nie wydaje się wam, że próg wiekowy dla warhammera obniżył się ?
Pamiętam końcówke lat 90tych i wtedy nie było tylu dzieciaków w bitewniakach - czy to wynik lepszej znajomości angielskiego czy tego, że dzieci mają pieniądze czy co ?
Pamiętam końcówke lat 90tych i wtedy nie było tylu dzieciaków w bitewniakach - czy to wynik lepszej znajomości angielskiego czy tego, że dzieci mają pieniądze czy co ?
HE 2.5k
zgadza sie, jest to jeden z wielu powodow z ktorych przetransferowalem sie chwilo na 40k, tam srednia wieku jest znacznie wyzsza (w sumie nie wiem czemu bo 40k zawsze byla prostsza zasadowo, chcoc Vladdi twierdzi ze sam fluff jest bardziej adult i dlatego starszy target)cold turkey pisze:A mała dygresja. Nie wydaje się wam, że próg wiekowy dla warhammera obniżył się ?
kiedys, majac 13-14 lat, 'balem sie' chodzic na turnieje bo byli tam sami 20 paro latkowie, teraz jak sam jestem 20 paro latkiem na turniejach buszuja gimnazjalisci, powody?
- uproszczenie i zlagodzenie fluffu (swiat Warhammera po kolejnych wypocinach GW nie jest juz dla mnie tym samym Dark Fantasy co kiedys)
- uproszczenie gry i zasad
- spolszczenia
- dzieciaki maja wiecej kasy
- zmiana marketingu GW i obranie najbardziej oczywistego targetu -> nastolatki
pzdr