STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master
ja znalazłem skink szamana po 5 bitwie i oddałem sędziemu, który siedział przy kompie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Sprawdzaliśmy czy do kogoś należą dane rzeczy- większość rzeczy były albo podpisane (w przypadku codexów), albo rzut oka na armię i porównanie. Nie siedziałem przy stoliku nontoper, więc nei wiem co tam jeszcze się przewinęło.
ja znalazłem kostki Gajowego, jego 2 harpie, podpisane rb i krzesełko ośmiornicy, które zostało odebrane.
ja znalazłem kostki Gajowego, jego 2 harpie, podpisane rb i krzesełko ośmiornicy, które zostało odebrane.
roku?? to jeszcze trocje poczekamy, no ale coz fajnie bylo.
Po ch... wrzucac zdjecia pod koniec roku? Pod koniec roku to beda zdjecia z nastepnych masterow.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Ok dotarły do mnie rzeczy zgubione na Strategu. Brakuje 5 konwertowanych harpi z 6ed demonetek ze skrzydłami od furii
Uczciwego znalazce prosze o zwrot bo napewno tęsknią za mną
jakieś piwo bedzie na następnym turnieju.
Tam o treyu magnetycznym nie wspomne na lekką kawalerie

Tam o treyu magnetycznym nie wspomne na lekką kawalerie