Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
Bardzo fajne prace, zwłaszcza Stalker i Wraith
wow, warpwolf świetny pomimo jakości zdjęcia
Tak, są do moich własnych armii.
Robię Orboros do Hordy i Vampire Counts. Mam więcej już zrobionych, ale fotki mnie tak denerwują, że nie chce mi się ich cykać ;]
Wampiry staram się robić z innych modeli niż GW, chociaż pewnie kilku nie uniknę.
Czekam teraz na moją bazę do Hexwraiths, których chce zrobić bez kos.
Robię Orboros do Hordy i Vampire Counts. Mam więcej już zrobionych, ale fotki mnie tak denerwują, że nie chce mi się ich cykać ;]
Wampiry staram się robić z innych modeli niż GW, chociaż pewnie kilku nie uniknę.
Czekam teraz na moją bazę do Hexwraiths, których chce zrobić bez kos.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pokazuj resztę, to, co jest jest gicik .
+1 gregu
Tym bardziej, że zdjęcia są dużo lepsze :]
Kemmler wyszedł zacnie. U gladiatora skóra ciut za płasko.
Tym bardziej, że zdjęcia są dużo lepsze :]
Kemmler wyszedł zacnie. U gladiatora skóra ciut za płasko.
Bardzo fajne prace, zwłaszcza czołg i jego kolorystyka oraz rdza Jedyne co mi przeszkadza to te zacieki (prawdopodobnie washa) pewnie celowo użyte do otrzymania efektu zabrudzeń ale nie wiem czy dobrze to wyszło Piechota pierwsza klasa...
Zacieki mniej się rzucają przy normalnym oświetleniu ;] Taka karma - nie wyszły do końca jak zamierzałem. Ale jestem z siebie dumny - całość pędzel.
A tutaj zapowiedź nowych kraśków, bo nie wiem kiedy znajdę czas na focenie ;] Fotki i tak wyszło trochę nietentego.
Obsługa :
Oraz cel maszyny:
A tutaj zapowiedź nowych kraśków, bo nie wiem kiedy znajdę czas na focenie ;] Fotki i tak wyszło trochę nietentego.
Obsługa :
Oraz cel maszyny:
Fajnie ci ciało wyszło - nie przecieniowane, naturalne. I kolor dobry - kwestia oświetlenia czy taki jest? W ogóle cale krasie takie przyjemnie naturalne - super.
Aż zazdroszczę Malakaia - chętnie bym przygarnął, ale za każdym razem jak cene widze..... przynajmniej bardziej osiągalny niż katapulta goblinów.
Aż zazdroszczę Malakaia - chętnie bym przygarnął, ale za każdym razem jak cene widze..... przynajmniej bardziej osiągalny niż katapulta goblinów.
Dzięki. Ciało na żywo wygląda lepiej, bo udało mi się zrobić cienie.
Miotacz goblinòw zaś czeka na pomalowanie ;] ale jeszcze poczekam. Mam dwie różne katapulty do zrobienia i działa. Chwilowo park maszynowy się powoli powiększa.
Miotacz goblinòw zaś czeka na pomalowanie ;] ale jeszcze poczekam. Mam dwie różne katapulty do zrobienia i działa. Chwilowo park maszynowy się powoli powiększa.
Jezu dzikii dawno tyle zdjęć nie wrzuciłeś Załoga od hawers fajna, jedynie metaliki n Malakaiu tak jakoś dziwnie wyszły( zlewają się ze sobą).
Czołg zajebisty , wszystko mi się podoba, piechota tez bardzo fajna. Kemmler prezentuje się super jedynie fioletowy minimalnie odstaje od reszty, no i gladiator ma trochę za mało krwi na sobie
Czołg zajebisty , wszystko mi się podoba, piechota tez bardzo fajna. Kemmler prezentuje się super jedynie fioletowy minimalnie odstaje od reszty, no i gladiator ma trochę za mało krwi na sobie
Ano czasu nie było. Sporo zmalowałem, ale zdjęć nie będę robił za szybko.
Co do metalików na Malakai'u - złote elementy wyszły na zdjęciu nijako a są robione dwoma złotymi i tin bitz'em. Ogólnie jestem zadowolony z tych slayer'ów. Niedługo może wrzucę Gotreka z głową trolla tylko muszę znaleźć czas ;]
Co do metalików na Malakai'u - złote elementy wyszły na zdjęciu nijako a są robione dwoma złotymi i tin bitz'em. Ogólnie jestem zadowolony z tych slayer'ów. Niedługo może wrzucę Gotreka z głową trolla tylko muszę znaleźć czas ;]
Portki super. Nigdy nie miałem cierpliwości żeby paski robić a mają klimat.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajne ... Zwłaszcza portki ...