Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Van Nisterlooy przed Euro powiedział, że ta drużyna Holandii to pokolenie, które nic poważnego nie osiągnęło. Tak jak kosa powiedział - oni na każdym większym turnieju zły dzień mają ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Szlag by to trafił... Holendrzy byli moimi faworytami ale po tym meczy to Rosjanom naprawdę się należało. mam nadzieję że jutro Hiszpanie wsadzą Makaroniarzom a potem dostaną od Ruskich :D A finał: Niemcy-Rosja :twisted:
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Spoko, ja też obstawiałem Holandie, ale Ruscy zagrali wczoraj dobrze (może nie jakoś wspaniale, ale skutecznie), no i 3-1 dla nich.
Moim typem na finał jest jednak Hiszpania.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Ja też widziałbym Hiszpanow w finale. Ale mecz z drużyna Włoską może się zakończyć ich porażką. Hiszpanie grają ładną, techniczną piłkę, a Włosi to wiadomo, twardą, na granicy faulu ale skuteczną. Hiszpanie mogą się od nich odbić :( Oby brak Gatusso i Pirlo przyczyni się do porażki Itali. BTW cały czas mam w pamięci mecz Australia-Włochy...
Obrazek

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

To był ten z taki z dupy karnym? Jak któryś się przewrócił, koleś z australii jawnie NAD nim przeskoczył i była 11tka?:D
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Dokładnie pod koniec meczu, jeszcze warto dodać że Australijczycy zajebiście grali, tylko wykończenia brakowało...
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Oby to była tylko plotka [-o<
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

może nie jakoś wspaniale, ale skutecznie
Ja uważam ze zagrali bardziej wspaniale niz skutecznie :)

Ruscy pieprza mase okazji do zdobycia bramki. Na szczescie jeszcze przez to nie ucierpieli.Ale sa mlodzi wiec maja jeszcze prawo.Za 2 i 4 lata moga byc naprawde mega mocni jak dojrzeją piłkarsko.

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

No a dziś Spain vs Italy. Mam nadzieję że cholerne makarony nie przejdą ale z ich szczęściem to wszystko się może zdarzyć :D

Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

Hiszpany wgniotą w ziemie zabawnych makaroniarzy :D , to że udało im się cudem wygrać mistrzostwa świata to był przypadek - i dzisiaj się to potwierdzi :D

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

THE_END pisze: :D , to że udało im się cudem wygrać mistrzostwa świata to był przypadek - i dzisiaj się to potwierdzi :D
no tak, fakt faktem, Wlosi to caly czas cudem coś zdobywają, maja takie szczście, ze te wszystkie ich trofea to są po prostu cuda i fart, a co innego Hiszpanie przecież, tyle mają zwycięstw etc...

Za Squadra Azzurra! :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Nie wiem na ile to prawda, ale kumpel znalazł w necie coś takiego:
Hiszpanie zwracają uwagę na pewien szczegół. 22 czerwca jest dla nich wyjątkowo pechową datą. Tego dnia 1986 roku na Mistrzostwach Świata w Meksyku Hiszpania przegrała ćwierćfinał z Belgią po rzutach karnych. 22 czerwca 1996 roku gracze z Półwyspu Iberyjskiego odpadli po karnych w ćwierćfinale Euro 96 przeciwko gospodarzom, Anglikom. 22 czerwca 2002 roku wyeliminował ich kolejny gospodarz, Korea - też po rzutach karnych. Czyżby Hiszpanów niszczyła klątwa 22 czerwca?

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

A ja słyszałem że Hiszpanie od ok. 80 lat nie wygrali z Włochami na jakimś turnieju.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

No to niestety typowe dla Hiszpanii, grają dobrze w grupie a później w półfinale jest dupa. Pewnie i dziś będą spięci jak zwykle, ale może wreszcie przełamią złą passę, czego im życzę.

Awatar użytkownika
pacy
Mudżahedin

Post autor: pacy »

Chyba od 88 lat nie wygrali z Włochami. Wedlug powiedzenia ze szczescie sprzyja lepszym nie ma co gadac ze wygrali fartem mistrzostwa. To porpsotu swietna druzyna potrafiaca sie zmobilizowac na odpowiedni mecz.
Hiszpanie to druzyna chimeryczna co potwierdza na kazdym wikeszym turnieju, podobnie jak Holandia.
Takze dzis włsoi do przodu :)

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

kto jest za tym żeby Niemcy wygrali euro?

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Jeśli miałbym wybór Niemcy a Włosi/Hiszpanie to biorę Niemców :wink:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ja jestem przeciw, wszyscy byle by nie szwaby :twisted:

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

Do meczu Holandii z Rosją wiedziałem, że Holandia wygra. innym drużynom tyko kibicowałem co najwyżej 2 miejsca a teraz jestem z a Niemcami .
edit:
Sykstus pisze:Ja jestem przeciw, wszyscy byle by nie szwaby :twisted:
ci co na nich by przyzwoicie można było wrzucać że są szwaby i gnoje co oni nam zrobili to albo są starymi pierdzielami albo już nie żyją :roll:

ODPOWIEDZ