kudłaty pisze:Żeby nie było że zupełnie nie na temat, zgubiłem poduszkę na turnieju, nie wiem jak wyglądała, wiem że miała wiele barw i specjalnie mi na niej nie zależy ale jakby ktoś chciał piwko to może mi ją na kohortex podrzucić.

kudłaty pisze:Żeby nie było że zupełnie nie na temat, zgubiłem poduszkę na turnieju, nie wiem jak wyglądała, wiem że miała wiele barw i specjalnie mi na niej nie zależy ale jakby ktoś chciał piwko to może mi ją na kohortex podrzucić.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Nie...kudłaty pisze:To ja jeszcze do "kminu" młodego dorzucę że to strasznie upierdliwe w kulaniu, bo zadajesz nie jedną a k3 rany, czyli save'y musisz kulać odpowiednią ilość razy za każdy model po kolei.
Te mikrofony to nie jest wina organizatorów tylko moja , bo napisałem ,że wezmę i wziąłem ,tylko ,że jednak był zjebany...Yudokuno pisze: W przyszłym roku poprawimy jakość multimediów ( zaopatrzymy się w dużo mikrofonów) i będzie w ogóle cacy.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mac przy autostradzie jest dokładnie 1300 m od tylnej bramy ośrodka...Młody pisze:Po tej bitwie chyba godzina jazdy po Gliwicach w poszukiwaniu Maca, powrót i od razu w kimę, nikt z ekipy nie miał siły, padlismy jakos po pół godziny
No, może nie był to smalec by Aga, ale też nie przygaduj, bo "tuste" było jak najbardziej swojskie, wyrobu Martina Szymury ze Stónicy. Patrz tam jako.Zeppelin pisze:I mam jeden minus , niby pierdoła ,ale jak ważna -> otóż zamiast legendarnego szmalca Yudo (kto był na Silesiankach na Giszu ten wie o co kaman) dali nam zwykłego....smalca
Kiełby rzeczywiście brakło pomimo szybkiej akcji w niedzielę z Tesco (stąd wzrost ceny o 0,50 zł), i to nadrobimy, ale browar uzupełnialiśmy na bieżąco i na koniec w niedzielę nawet zostało!Robson pisze:więcej kiełby i jakieś ogórasy do niejno i 1 keg browaru to śmiech na sali
cała reszta
Ten brak odoba mi się najbardziej i za niego najbardziej przepraszam. W przyszłym roku się poprawimy! Np. spanie na korcie tenisowym lub parkingu, wyżywienie we własnym zakresie, żadnego jeżdżenia po fajki itp.Dmitrij pisze:- brak braków na poziomie organizacyjnym na które jeszcze mógłbym ponarzekać
Się szuka.Tocz pisze:Prośba do organizatorówW pokoju nr 3 zobaczcie czy nie ma koło łóżka po lewej stronie karty sim do plusa
Nie, każdy model dostaje d3 rany, czyli musi zdać d3 savy ;]bigpasiak pisze:Nie...
Najpierw ranisz, next sejwy a potem multiplujesz ;]
Też go widzieliśmy, ale stwierdzilismy ze sami jakoś się do niego dostaniemyMac przy autostradzie jest dokładnie 1300 m od tylnej bramy ośrodka...
Trza było któregoś Hanysa w niebieskiej koszulce pomęczyć.Młody pisze:Też go widzieliśmy, ale stwierdzilismy ze sami jakoś się do niego dostaniemy,
(nieśmiało) W Często-cho-wie?..Młody pisze:wyszło ze nam sie nie uda wiec wracamy do tego w Gliwicach ktorego mijalismy na wjezdzie , a ostatecznie zlądowalismy w jeszcze innym
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE