Master w Babicach 17-18.11.2012
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
Ja nie wbijam masek bo jestem noobem ale imperium zdecydowanie jest wstanie wbić prawie wszystkim. A z WE chodziło mi o to ze jest to trudna armia i ciężko jest nią pograć jakieś pkt.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Empire jest zajebiste, tylko graczy brakuje.
Wracając zaś do tematu.
Czy do wysywigu liczycie obsługantów maszyn??
Jeśli tak to czy wystarczy ich mieć w walizce czy trzeba stawiać na krawędzi??
Wracając zaś do tematu.
Czy do wysywigu liczycie obsługantów maszyn??
Jeśli tak to czy wystarczy ich mieć w walizce czy trzeba stawiać na krawędzi??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Poelcam traye pod maszyny - efekt estetyczny jest świetnyCauliflower pisze: czy trzeba stawiać na krawędzi??
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
O ile pamiętam, na Silesianie cięty był wysiwyg za brak poganiaczy. Śmiechu reklamuje się jako hobby-nazi, więc nie liczyłbym na pobłażliwość w tym względzie.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
hmmm - pwoeim grzecznie tak:
Jako WYSWIG nie będę brał tego pod uwagę, ale z pewnością zwróci to moją uwagę w podpunkcie odnośnie wyglądu armii
Tak więc wybór należy do was.
Ja tam lubię jak armia jest kompletna i ładnie wygląda na stole.
PS.
Jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać już jutro o obojętnie której godzinie to proszę o PW lub telefon.
Jest możliwość spania w OSP już od jutra wieczór od godziny 20:00.
Cena - symboliczne 10 zł od głowy - jak będzie was więcej to wyjdzie mniej
Jako WYSWIG nie będę brał tego pod uwagę, ale z pewnością zwróci to moją uwagę w podpunkcie odnośnie wyglądu armii

Tak więc wybór należy do was.
Ja tam lubię jak armia jest kompletna i ładnie wygląda na stole.
PS.
Jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać już jutro o obojętnie której godzinie to proszę o PW lub telefon.
Jest możliwość spania w OSP już od jutra wieczór od godziny 20:00.
Cena - symboliczne 10 zł od głowy - jak będzie was więcej to wyjdzie mniej

-
- Wałkarz
Jeżeli ktoś chciałby pomóc w dniu jutrzejszym i mieć wejściówke ze free dzięki temu to zapraszam.
Informacja na PW lub przez kom który jest widoczny w pierwszym poście.
Informacja na PW lub przez kom który jest widoczny w pierwszym poście.
Organizator pisze:Nie Gramy jednak na FAQ ETC tylko na Polskie Uściślenia sędziowskie do pobrania tu: http://www.mediafire.com/?ocy1h56sysm0630
Czy w takim razie gramy na zasady że przykładowo kowboje w mają T od mounta jeżeli jest wyższy ?
to FAQ GW a nie EURO FAQ więc tak
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Stratega jakieś 2(?) lata temu wygrał Laik z Kudłatym.
Singlowo nie wiem o czym Laik mówi, ale pewnie pije do tego Bazyla, co Golonka przegrał z Shinem o hobbystykę
Singlowo nie wiem o czym Laik mówi, ale pewnie pije do tego Bazyla, co Golonka przegrał z Shinem o hobbystykę

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
@Thain&Grolshek
a Wy w którym roku coś wygraliście?
Waszym kolegom gratuluje sukcesów

@Jasif
Singlowo Cosmo wygrał ostatniego Koziołka, a Golonka przegrał o hobbystykę Master Blaster i Silesiana, ale Łukasz to taki eksportowany Gliwiczanin...
a Wy w którym roku coś wygraliście?

Waszym kolegom gratuluje sukcesów

@Jasif
Singlowo Cosmo wygrał ostatniego Koziołka, a Golonka przegrał o hobbystykę Master Blaster i Silesiana, ale Łukasz to taki eksportowany Gliwiczanin...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.