Black Guard 6 ed. tylko szeregowi (potrzebuję 3)
Proszę o info

Moderator: Yudokuno
Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...
Dziekuje za lekcje historii... Tylko, ze popyt na DE jest tak samo uzasadniony jak popyt na dlugopisy dzialajace w kosmosie, ktore mozna po prostu zastapic olowkiem...-Qc- pisze:Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...
Błąd. Ołówki zostały szybko zastąpione tymi właśnie idiotycznymi długopisami, bo zasada działania ołówka zakłada kruszenie grafitu. Tenże skruszony grafit zapychał bardzo szybko filtry powietrza i uniemożliwiał ich działanie.Talladil pisze:Dziekuje za lekcje historii... Tylko, ze popyt na DE jest tak samo uzasadniony jak popyt na dlugopisy dzialajace w kosmosie, ktore mozna po prostu zastapic olowkiem...-Qc- pisze:Dawno, dawno temu, w reakcji na popyt pojawiła się podaż...Talladil pisze:Moglbym prosic o wyjasnienia ? Dlaczego sprzedający sprzedają, dlaczego kupujący kupują ? Pytanie z dupy, wiem, ale jestem ciekawy...