![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
potrzeba paru lat żeby z ludków poschodziło ciśnienie..nic na to nie poradzimy...
zauważ, że w porównaniu do 5 edycji, zmienił się typ fluffu. w 5 edycji była masa informacji pisanej, teraz mamy więcej obrazków...znak czasu, niestety...
Masz stary kodeks do DE? Nowy, nie dość, że ma ze 40 stron więcej, to fluffu jest w nim 3 razy więcej.zauważ, że w porównaniu do 5 edycji, zmienił się typ fluffu. w 5 edycji była masa informacji pisanej
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja myślałem, ze chodzi o gąbki do walizek. Kiedyś były takie radosne, czerwone, a dzis króluje dostojna szarość.gęby zdr. gąbki , jowialny znaczy - pogodny, dobroduszny
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Liczyłem się z taką interpretacjąJankiel pisze:Ja myślałem, ze chodzi o gąbki do walizek. Kiedyś były takie radosne, czerwone, a dzis króluje dostojna szarość.gęby zdr. gąbki , jowialny znaczy - pogodny, dobroduszny
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300810