Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Bayern dzisiaj nie atakuje, Bayern przeprowadza naloty dywanowe 

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tez czytasz steca?
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ja ich dwoch tylko
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barca-Bayern, Real-Juve, to co hiszpanski finał czy wielka niespodzianka i Juve zdobywcą LM? 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dla mnie Bayern do Barcy nie ma startu (mimo że nie lubię Katalonii
) a Guardiola to słaby trener, który dostaje samograje więc zobaczymy. Co prawda Luis jest teoretycznie jeszcze słabszy... parodia.
Juve może zaskoczyć

Juve może zaskoczyć
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Legia zdobyła już pierwszą koronę
, za tydzień zdobędzie drugą 

Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Mimo, że kibicowałem poznańskiej lokomotywie, to Lech szczerze mówiąc nie za bardzo zasłużył na ten pucharJarlaxle pisze:Przykre, jak wygra zespół, który nie zasłużył nato z przebiegu gry

Chyba przez pierwsze 30 minut, później Lech był coraz słabszy (nie wytrzymał kondycyjnie) i dlatego przegrałJarlaxle pisze:Przykre, jak wygra zespół, który nie zasłużył nato z przebiegu gry

Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Sędzia też swoje dodał w tym meczu
nie wiem kto wymyślił, żeby mecz sędziował facet mieszkający w stolicy...
Później nie ma odgwizdanych ewidentnych zagran ręką, albo faulu na bramkarzu ( Saganowski nie miał możliwości sięgnięcia do piłki)
Fakt też, że jakby Sadajew lub Kownacki pamiętali, że trzeba czasem podać piłkę, to druga połowa byłaby bez sensu

Później nie ma odgwizdanych ewidentnych zagran ręką, albo faulu na bramkarzu ( Saganowski nie miał możliwości sięgnięcia do piłki)
Fakt też, że jakby Sadajew lub Kownacki pamiętali, że trzeba czasem podać piłkę, to druga połowa byłaby bez sensu

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mimo dość solidnej gry w obronie (przynajmniej przez 3/4 meczu) i dobrej dyspozycji Neuera Bayern wraca do domu z trójką do odrobienia... Do odrobienia
.
Widok wkręconego i siadającego na tyłku Boatenga - bezcenny
...

Widok wkręconego i siadającego na tyłku Boatenga - bezcenny

Zawsze wiedzialem ze Guariola to jednak bolo 
A co do BArcy - to widac, ze kupienie Suareza było ich najlepszym ruchem od... bo ja wiem od zawsze chyba
nie trzeba obrony nie trzeba pomocy jak masz z przodu SMS! Lolek
Licze ze Juve w finale im pokaze

A co do BArcy - to widac, ze kupienie Suareza było ich najlepszym ruchem od... bo ja wiem od zawsze chyba

I znowu kolejne nudne jak flaki z olejem Gran Derbi w finale Ligi Mistrzów. Jak tam się za tą gównianą ligę nie wezmą gdzie kasę z transmisji biorą dwa kluby w lidze to będziemy ten szajs oglądać co rok
Maja kupę kasy z transmisji->wykupują wszystko co coś warte z własnej ligi-> nie mają konkurencji w lidze->jeszcze więcej kasy za zwycięstwa w lidze mistrzów->kupują co dobre w świecie-> żal.pl ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Prawda. Mecz Lecha z rywalem na neutralnym gruncie z neutralnym sędziąPająk pisze:Sędzia też swoje dodał w tym meczunie wiem kto wymyślił, żeby mecz sędziował facet mieszkający w stolicy...

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie ściemniaj, Grolsiu - MU w tym sezonie wydał na transfery sporo grosiwa, a że niekoniecznie z nimi trafił to już zupełnie insza inszość . I do trenerów nie mają szczęściaGrolshek pisze:I znowu kolejne nudne jak flaki z olejem Gran Derbi w finale Ligi Mistrzów. Jak tam się za tą gównianą ligę nie wezmą gdzie kasę z transmisji biorą dwa kluby w lidze to będziemy ten szajs oglądać co rokMaja kupę kasy z transmisji->wykupują wszystko co coś warte z własnej ligi-> nie mają konkurencji w lidze->jeszcze więcej kasy za zwycięstwa w lidze mistrzów->kupują co dobre w świecie-> żal.pl

Sama kasa nie gra, co mogą potwierdzić właściciele paru klubów w Anglii i nie tylko tam...