Co do szans Juve w finale - to tylko jeden mecz jest, każdy wynik jest możliwy. Myślę, że Włosi nie muszą już nikomu niczego udowadniać. A że są baaardzo głodni sukcesu - będzie ciekawie

Real pogrążony, ciekawe, gdzie żelisław teraz pójdzie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
smiejagreg pisze:Co do Pogby to imho wróżycie z fusów. Dopiero jak przejdzie do innej ligi to się zobaczy, jak to z nim będzie. Dać mu w niej trochę czasu i dopiero wtedy oceniać. Jedni się sprawdzają, inni nie. Na pewno zakup takiego piłkarza za 100 mln jest obarczony dużym ryzykiem, bo można sporo stracić w przypadku faila...
Co do szans Juve w finale - to tylko jeden mecz jest, każdy wynik jest możliwy. Myślę, że Włosi nie muszą już nikomu niczego udowadniać. A że są baaardzo głodni sukcesu - będzie ciekawie...
Real pogrążony, ciekawe, gdzie żelisław teraz pójdzie...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Laik pisze:Bale najwidoczniej nie może się zaaklimatyzować - może w Hiszpanii jest za ciepło?![]()
Słyszałem że problemem jest język którego w 2 lata nie opanował...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Pitolenie o Szopenie.Grolshek pisze:Pitolenie o Szopenie. Jaga chciała mieć mistrza bez gry. To dostała co chciała. A karny prawidłowy. Szampan dla sędziego.
https://www.youtube.com/watch?v=5UpY5aONdRk
Tak wygląda prawidłowo odgwizdany karny. A tak wygląda nieprawidłowy:
https://www.youtube.com/watch?v=i6yEszi ... e=youtu.be
Ten sam sędzia dla tych których tyłek boli.Tyle w temacie.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()