Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Re: Temat filmowy

Post autor: Tutajec »

Zwariowałem !!!! :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s

Brakuje tylko Chucka Norrisa i Van Damma :twisted:

kurde szkoda że nie ma tam jeszcze kilku miszczów kina akcji. aczkolwiek i tak jest nieźle, nie ma co film będzie miazga ^^

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

film będzie masakrejszyn :D
Sylvek i Arnold (z tego ci mi sie wydaje epizodycznie) po raz pierwszy razem na ekranie :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Manfred pisze: Sylvek i Arnold (z tego ci mi sie wydaje epizodycznie) po raz pierwszy razem na ekranie :D
rambo, terminator i szklana pułapka to sporo. choc pewnie za malo zeby wyszedl z tego dobry film :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

badass, ze huk!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

"Iron Man 2" -- powiem tyle, film tak zajebisty, że nawet Scarlett Johansson w nim nieźle wypadła (i.e. nie budziła we mnie ochoty na zabicie jej tępym narzędziem)
Bardzo dobry, naprawdę.

Za dwa tygodnie Robin Hood, a za kolejny tydzień -- "Prince Of Persia" :D :D :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

taa Tomasz, ciekawe jak oglądałeś Iron Mana 2? ;) Po rosyjsku? :P
Cóz, ja też obejrzałem i imho 1 część jest o wiele lepsza, ale 2jka ma swój urok :)

Pozdro

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

slabszy od jedynki, ale niezły. Mikey niszczy system jak tylko pojawi sie na ekranie. hyba że akurat jest na nim scarlett - ona by w ogóle nic nie musiała robic na ekranie a i tak miałbym wytrzeszcz :O

Teraz mam podobnie jak tomasz - czekam na robin hooda i prince of persia xD
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Piotras pisze:taa Tomasz, ciekawe jak oglądałeś Iron Mana 2? ;) Po rosyjsku? :P
Słucham?
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

kolega pewnie nie wie ze film jest od piatku w kinach ;) albo do kin nie chadza :mrgreen:

ja np nie chadzam ;) ale nie dlatego ze wale piraty... obejrzalem Avatara w 3d w kinie i dno, obejrzalem w domu na DVD i fajny film 8) nigdy za kinem nie przepadalem (boli mnie dupa) a 3d tylko ta niechec poglebilo (bola mnie oczy), wole swoje kyyno domowe (tylko glupio czekac na dvd te pol roku od wyjscia filmu w kinach :roll: )

a Scarlett rządzi i nie bierze jeńcow, niewazne w jakim filmie :twisted:

pzdr

Awatar użytkownika
Asgharoth
Mudżahedin

Post autor: Asgharoth »

ja osobiście czekam na "TRON legacy" ciekaw jestem czy z...bią klasykę sf czy powstanie coś fajnego :)

http://www.youtube.com/watch?v=6HcsDc_9LX8

http://www.youtube.com/watch?v=U74p63ic ... re=channel

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Tomash pisze:
Piotras pisze:taa Tomasz, ciekawe jak oglądałeś Iron Mana 2? ;) Po rosyjsku? :P
Słucham?
<facepalm> sory, coś mi się wkręciło, że premiera światowa jest 7 maja... Fail.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

iron man 2 jest o klase gorszy od jedynki. rhodes strasznie dretwy nie to co wczeniej ale za to whiplash miazdzy system

szczerze mowiac bardziej juz polecam kick-ass'a

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Fojtu pisze:iron man 2 jest o klase gorszy od jedynki.
Wyjdź :evil:

;)

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

a tak nie jest?
whiplash jest faktycznie zajebisty i wielki respekt za ta role ale niby gagi na temat ekscentryzmu i narcyzmu starka sa dla mnie juz troszke nudnawe. scarlet tez jakos wielce nie zachwyca aktorstwem. SPOILER!!!!!a scena z laserem jak u jedi to juz w ogole dla mnie lekkie przegiecie ogolnie film dla mnie na plus ale nie bije jedynki a juz na pewno nie kick assa

Cibi
Mudżahedin

Post autor: Cibi »

Zaraz się wybieram na Iron Mana, mam nadzieję Tomash, że nie koloryzujesz ;)

Czy ktoś z obecnych miał nieprzyjemność oglądać Starcie Tytanów? Czy tylko ja się dałem nabrać na trailer 20x lepszy niż cały film? ;)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Fojtu pisze:iron man 2 jest o klase gorszy od jedynki. rhodes strasznie dretwy nie to co wczeniej ale za to whiplash miazdzy system
Jest gorszy ale i tak ma się orgazm przy Shoot to Thrill, R. Downey Jr. i stadzie lasek ze światełkami na rączkach. Seriously.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Racja film koszmar ale ma plusa za skorpiony.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Cibi pisze:Czy ktoś z obecnych miał nieprzyjemność oglądać Starcie Tytanów? Czy tylko ja się dałem nabrać na trailer 20x lepszy niż cały film? ;)
Nie tylko Ty niestety dałeś się nabrać. Film jest po prostu nudny i mnie właściwie niczym nie zachwycił.
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Wlasnie wrocilem z Iron Mana - bardzo przyzwoity, lekki film akcji. Ale po jedynce wyszedlem z kina pod wiekszym wrazeniem. Tym niemniej i tak jest to lepsze niz 90% tego co graja obecnie w kinach.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

bem pisze:
Fojtu pisze:iron man 2 jest o klase gorszy od jedynki. rhodes strasznie dretwy nie to co wczeniej ale za to whiplash miazdzy system
Jest gorszy ale i tak ma się orgazm przy Shoot to Thrill, R. Downey Jr. i stadzie lasek ze światełkami na rączkach. Seriously.
no tu akurat musze przyznac 100% racji-cheerleaderki mnie zmiazdzyly
swieta_barbara pisze:Wlasnie wrocilem z Iron Mana - bardzo przyzwoity, lekki film akcji. Ale po jedynce wyszedlem z kina pod wiekszym wrazeniem. Tym niemniej i tak jest to lepsze niz 90% tego co graja obecnie w kinach.
oo dokladnie. jedyne co lepsze teraz jest to juz piec razy przeze mnie wspomniany kick ass. ale za to juz za niedlugo prince hood :wink:

ODPOWIEDZ