akurat nie brałem cen z Barda, można poznać choćby po tym, że te co podałem są niższe od BardowychGrand Admiral Thrawn pisze: Fajnie, że Bard już podał ceny ale mam nadzieję, że na Cytadeli będzie taniej.

Moderator: #helion#
akurat nie brałem cen z Barda, można poznać choćby po tym, że te co podałem są niższe od BardowychGrand Admiral Thrawn pisze: Fajnie, że Bard już podał ceny ale mam nadzieję, że na Cytadeli będzie taniej.

Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
 nazwa jest tak zabójcza, że kupuję dwa w ciemno
  nazwa jest tak zabójcza, że kupuję dwa w ciemno   
   . War altar - nareszcie, zostanie wreszcie zastąpiony czymś ten ohydny, antyczny rupieć, tzn. rozkraczony facet na pustym wozie drabiniastym. Efekt nie może być gorszy, więc będzie zapewne lepszy. Inna sprawa, że wielu ludzi zrobiło sobie już świetne konwersje tego modelu. To samo (tzn pierwsza część akapitu) dotyczy Karola Franciszka na kuraku.
 . War altar - nareszcie, zostanie wreszcie zastąpiony czymś ten ohydny, antyczny rupieć, tzn. rozkraczony facet na pustym wozie drabiniastym. Efekt nie może być gorszy, więc będzie zapewne lepszy. Inna sprawa, że wielu ludzi zrobiło sobie już świetne konwersje tego modelu. To samo (tzn pierwsza część akapitu) dotyczy Karola Franciszka na kuraku.Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
 ) Nie wiem, czy GW nagle nie zrobi z Imperium armii walczącej głównie wręcz, której Sigmar nagle pobłogosławi i przywróci dawną świetność wojowników z zamierzchłych czasów...
) Nie wiem, czy GW nagle nie zrobi z Imperium armii walczącej głównie wręcz, której Sigmar nagle pobłogosławi i przywróci dawną świetność wojowników z zamierzchłych czasów...