Szamanie, I conjure you!
Co z kawalerią?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: #helion#
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Kto powiedział że będzie na smoku? Idę w zakład że będzie na gryfie.Karl na smoku? Profanacja...może jestem w mniejszości ale samo wcisnięcie tego smoka było idiotyczne. Zamiast tego wolałbym osobiście figurkę KF na piechotę. Używam jego modelu na gryfie jako EC a jak gryfa tracę to nie mam odp figurki jako zamiennik na piechotę. Chociaż jakąś limitkę by dali jak z Archaonem zrobili.
Nie będzie nowej piechoty.Nowa piechota? Po co...niech wrócą do starych wzorów z butami i bez dziur w ubraniach.
Są całkiem ładni, ale to nie znaczy że nie mogą być plastikowi i lepsi (patrząc na nowe modele GW z innych armii całkiem to możliwe)Nowi plastikowi GS? Super, więcej plastików a te wzory obecne są całkiem całkiem IMHO.
Racja kucyki są śmieszne nawet jak porównamy je z końmi od nowych fastów...Co do kawy to rycerze są ok ale KONIE są do d***. Skleiłem nowych maruderów konnych chaosu i porównałem z Naszymi rycerzami a raczej końmi....porażka. Ja chcę nowe KONIE ;(
Kompetecja to nieznane słowo jeśli chodzi o Imperium, AB do bani, piechota bez butów albo w dziurawych biega ale za to maja masę papierków na sobie i czaszek a prawie kompletny szkielet to u nich BSB, oczywiście są jeszcze inne kwiatki.#helion# pisze:ta wypuszczą ci gs-y z dziurami w pancerzu i ubraniu, oprócz tego dowalą taką cenę że ci białka i źrenice jeszcze bardziej zbieli, znając ich politykę to czołg zostawią w takiej cenie jak jest a gs-y też swoje będą warci, mieszane uczucia mam co do tych nowinek, miejmy chociaż tylko cień szansy że ktoś kompetentny się tym zajmie
ze starych state troopsów najbardziej mi się podobają spearmeni; wiem wiem zaraz moge dostać po głowie, ale przy dokładniejszym popracowaniu nad nimi można fajny regimencik spłodzić, najprościej zrobić klęczących wojaków, sam robiłem, a efekt jest świetny, co do smoka no to cóż, gdyby to był imperial dragon to już bym go miał na półce, model jest prześliczny, ustawieniem przypomina gryfa z poprzedniej edycji (tego od electora).Sa!nt pisze:Jeśli chodzi o figsy to marze o:
- modelu ze zdjęcia z tego posta:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=262164#262164
- nowej kawalerii.
- powrocie starych State Troopsów
Nie jestem wybredny. Każdy nowy ładny figs to dla mnie dzień urodzin-gwiazdka-mikołaj = ciesze się jak dziecko.