Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Spodziewałem sie lepszych emocji ,ktore tak naprawde pojawiły sie dopiero przy karnych
''If you show your teeth, bite''
Jak w całym nudnawym turnieju. Jak to ma być ta nowczesna piłka na najwyzszym poziomie to dzieki Wolę Manchester - lester citykangur022 pisze:Spodziewałem sie lepszych emocji ,ktore tak naprawde pojawiły sie dopiero przy karnych
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Trzeba docenić to, co Skorża robi w Poznaniu. Odkąd zawitał w tym klubie Lech idzie jak burza. Dzisiaj też nie zostawili złudzeń Legii. Mina Berga - bezcenna. Po raz kolejny okazuje się, że PR-em się nie zdobywa laurów, niestety...
Łysy kombinuje jak Van Gaal w Manchesterze. Ustawia skrzydłowego na dziesiątce, lewego obrońcę na prawym skrzydle, środkowego obrońcę na defensywnym pomocniku i robi za zdziwionego że to nie działa. W FM2015 każda drużyna objechałaby taką Legię bez zmrużenia okiem. Jak i dziś. Już dawno Legia prosi się o 1-4-1-4-1 ale po co ? Bramek tracimy tyle samo co zawsze a do tego nic nie strzelamy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Nie wie groszek ale chyba ostatnie 2 transfery napawaja Cie optymizmem co do LvG
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Bez Otamendiego i Schneiderlina i tak o kant tyłka potłuc to okienko.
de Gea
Darmian-Otamendi-Rojo-Shaw
Schweinsteiger-Schneiderlin
Depay-Herrera-Di Maria
Rooney
Valdes
Valencia-Smalling-Jones-Blind
Carrick-Fellaini
Young-Mata-Januzaj
Wilson
Tak chcę żeby to wyglądało w tym sezonie...
de Gea
Darmian-Otamendi-Rojo-Shaw
Schweinsteiger-Schneiderlin
Depay-Herrera-Di Maria
Rooney
Valdes
Valencia-Smalling-Jones-Blind
Carrick-Fellaini
Young-Mata-Januzaj
Wilson
Tak chcę żeby to wyglądało w tym sezonie...
Francuz podbno dogadany, co do SO to jednak wolalbym ramosa, ale to chyba nierealne
Generalnie musi byc ejden mega glosny marketingowy transfer - pod umowe z addidasem, cos za 100 milionow. Wiec ciekawe co to. Szkoda ze Ibra podobno dogadany z Milanem
Generalnie musi byc ejden mega glosny marketingowy transfer - pod umowe z addidasem, cos za 100 milionow. Wiec ciekawe co to. Szkoda ze Ibra podobno dogadany z Milanem
A dla mnie na każda pozycję przy powyższym ustawieniu musi być po dwóch równorzędnych graczy żeby w razie kontuzji/lżejszego meczu/odpoczynku gościa z pierwszego składu/braku formy wchodził zmiennik i zarówno on jak i drużyna wiedziały automatycznie co zrobi i gdzie wyjdzie na pozycję. Pasuje do nas również 1-4-1-4-1 .
Już o tym kiedyś rozmawiliśmy, że Ibra pasowałby w opór. Szkoda go do Serie A, ale może tam strzeli jeszcze kilka głupich goli
Ramos, sramos - ja wolę Otamedniego, może wtedy Roj-ADM-Ota zacznie banglać
NAPADZIOR potrzebny od zaraz!
Inna rzecz: gra ktoś w Fantasy PL?
Ramos, sramos - ja wolę Otamedniego, może wtedy Roj-ADM-Ota zacznie banglać
NAPADZIOR potrzebny od zaraz!
Inna rzecz: gra ktoś w Fantasy PL?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Agent edward na dzis wieczor zapowiada kolejna paczke hitow transferowych (Manchester chce zabrac nowe nabytki do USA, tylko Otamendi nie zostanie dograny na szybko bo ma urlop po CA)
Morgan juz dogadany - kolejna poltka to Benteke (akurat smutna bo to bolo na tym poziomie wolałbym Austina)
Morgan juz dogadany - kolejna poltka to Benteke (akurat smutna bo to bolo na tym poziomie wolałbym Austina)
z Otamendim to cala saga się zrobiła bo teraz MC chce przelicytować
a tu taki gol z rabony że aż stary Maradona się ucieszył na trybunach:
https://www.youtube.com/watch?v=sGOhbjHzt9k
a tu taki gol z rabony że aż stary Maradona się ucieszył na trybunach:
https://www.youtube.com/watch?v=sGOhbjHzt9k
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mniej więcej tak samo, jak grupa na finałach mundialu w Koreikangur022 pisze:Jak wam sie podoba grupa na mundial w Rosji?
z Rumunia reprezentacja Polski wygrała tylko 4 gry, przegranych aż 14kangur022 pisze:Jak wam sie podoba grupa na mundial w Rosji?
z Danią 7 wygranych i 12 porażek
z Czarnogórą zagrane tylko dwa mecze - dwa ciężko wywalczone remisy
https://pl.wikipedia.org/wiki/Reprezent ... zentacjami
w mediach oczywiście zachwyty jakim to wielkim faworytem jesteśmy
i - (podobnie jak przed naszym euro) jak szczęśliwe było losowanie
jak zwykle...
Mam jakis blad w internecie
Jak wchodze na strone ekstraklasa, to peirwszy w tabeli jest Piast, druga Cracovia, a lech poznan ma mniej punktów niz termalica
ktos zna na to antywirusa?
Jak wchodze na strone ekstraklasa, to peirwszy w tabeli jest Piast, druga Cracovia, a lech poznan ma mniej punktów niz termalica
Trener Rotacja jest sprawcą-Qc- pisze:Mam jakis blad w internecie