Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
hahaha
na razie 9/20 ale pracuje nad tym 
to trochę mało jak na mój gust, ale wrzuć 
ja mam oddział 30 WL i dwa fillery w nim na 4 i 6 ludków, ale te fillery to są elfy na lwach z rydwanu, także nie ma żadnej wolnej przestrzeni i fajnie się to wkomponowuje w pozostałą dwudziestkę
ja mam oddział 30 WL i dwa fillery w nim na 4 i 6 ludków, ale te fillery to są elfy na lwach z rydwanu, także nie ma żadnej wolnej przestrzeni i fajnie się to wkomponowuje w pozostałą dwudziestkę
double mój post, ale zdjęcia nie było :p
nie przejdzie
skombinuj sobie lewki jak pisałęm wyżej
ewentualnie jesli masz braki w łucznikach bądz spearelfach/sea guardach kupuj od razu batalion bo to jest mega syty deal.
Masz tam:
20 łuków (ale jak masz częsci to i zrobisz 25, mi się trafiło 5 więcej nóżek a brzuski miałem)
20 spearów/lsg
rydwan z czego robisz filler na 10 WL i masz jeszcze tiranoc chariot
bolec
nie przejdzie
skombinuj sobie lewki jak pisałęm wyżej
ewentualnie jesli masz braki w łucznikach bądz spearelfach/sea guardach kupuj od razu batalion bo to jest mega syty deal.
Masz tam:
20 łuków (ale jak masz częsci to i zrobisz 25, mi się trafiło 5 więcej nóżek a brzuski miałem)
20 spearów/lsg
rydwan z czego robisz filler na 10 WL i masz jeszcze tiranoc chariot
bolec
masz rację, łuki takie jakie są to oblechy 
ja sam mam mocno pokonwertowanych łuczników z częsci od gg, a w zasadzie to tylko mają głowy od nich
bo fryzury paziów mnie nie przekonywują, no i łuki im zmontowałem inne, z drutu
w koncu to longbowy a nie jakieś tam krótkie, kompozytowe łuki mongolskie 
Chociaż kiedyś wymieniałem łuki HE na te od GG, też było fajnie ale kiepsko to się trzymało, drut, wiertara i grenstuff i mamy super long bow
ja sam mam mocno pokonwertowanych łuczników z częsci od gg, a w zasadzie to tylko mają głowy od nich
Chociaż kiedyś wymieniałem łuki HE na te od GG, też było fajnie ale kiepsko to się trzymało, drut, wiertara i grenstuff i mamy super long bow
jak dla mnie glade guardsi nie pasują na łuczników HE, ale mają części, które są wręcz niezbędne dla naszych łuków aby wyglądali dostojnie a nie śmiesznie.
A spearelfy nie są zli, wystarczy, że dorobi im się taki pióropusz na hełmie jak mieli wodzowie rzymscy czy tam greccy chyba wiadomo o co chodzi, od razu lepiej wyglądają.
Zaś bolec w batalionie to taki gratis
może nowy book przyniesie nowe, lepsze bolce? Któż to wie 
A spearelfy nie są zli, wystarczy, że dorobi im się taki pióropusz na hełmie jak mieli wodzowie rzymscy czy tam greccy chyba wiadomo o co chodzi, od razu lepiej wyglądają.
Zaś bolec w batalionie to taki gratis
zależy od koncepcji armiiKosa pisze:jak dla mnie glade guardsi nie pasują na łuczników HE)
a GG mogą być oddziałem który zgłosił chęć współpracy
a może nowe WE będą spoko i nimi też pogram troche.... kto wie
Mają ASF niezależnie od używanej broni. Pytałem o to ze 2 tygodnie temu 
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
Maneaterów wcale nie są tacy dobrzy
Jak się odpowiednio ustawisz (scoverówjesz) to strzela do ciebie na jakiś kosmicznych liczbach)
Zionięcia nie są takie dobre bo zazwyczaj są w klocku wiec po prostu musisz szybko dojść do walki
A z banerem się nie spotkałem
Jak się odpowiednio ustawisz (scoverówjesz) to strzela do ciebie na jakiś kosmicznych liczbach)
Zionięcia nie są takie dobre bo zazwyczaj są w klocku wiec po prostu musisz szybko dojść do walki
A z banerem się nie spotkałem
Mówi się trudno i idzie się dalej ...