![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ok, macie:
Moja rozpa to co parę stron wcześniej, 3xdeath
1 bitwa vs WoCh
duży mag dyskowiec, bsb dyskowiec, mag nurgla, 2x25 warriorów, helka, 2xpsy
Helka nie zdała rampage i poleciała do przodu, dzięki czemu wpadłem w nią WL. Pomimo, że dostałe 2 rany z łuków nie dałem rady wbić jej 3 pozostałych. Dobre hity, 6 na stompa i 10 WL w piach. Kontra warriorów i WL w piach, choć udało im się jeszcze sprzątnąć helkę. Meanwhile jego duży mag ukardł sobie moją snajperkę na siłę i z ifki sprzątnął mi arcymaga w 2 turze :/
Moja 3 tura, sytuacja wygląda nieciekawie. Na szczęście dał sobie zaszarżoważ dużymi łukami w bsb i zbreakować. Ze snajperki udało mi się ściągnąć mu lorda i maga, a WL zagonili jednych warriorów. Trochę tych punktów udało mi się uzbierać.
17:3
2 bitwa vs WE Gremlina
duża czarka, lord z jakimś łukiem, bsb, mały mag, drycha, 3x8 driad, 3x15 łuków, 5 WR, treeman, 2xorzeł
Założyłem, że 2x10 łuków i orzeł zatrzymają 5 WR. Pomyliłem się jednak i w efekcie straciłem wszystkie łuki. WL starali się dojść do łuków, zostali jednak bezlitośnie wystrzelani. Niemniej jednak, udało mi się zesnajperkować dużego, małego maga, drychę i lorda, a drzewo dostało słoneczko na twarz. W 6 turze został mi oddział 2 WL z 4 herosami i było ciepło. Pokminiłem jednak trochę i tak ich ustawiłem, że mógł zabić tylko 2 WL albo małego maga. Tak też się stało.
11:9
3 bitwa vs WoCh Dymitra
Duży mag slanesha, mały nurgla, bsb na dysku, 16 chosenów, 2 shriny, 20 warriorów
Zacząłem i wykorzystałem ogromny błąd Dymitra. Wystawił maga z favorką w chosenach na 12 calu. Mag zebrał 4 snajperki na twarz i się złożył, a chyba nie muszę tłumaczyć, co oznacza strata favorki w 1 turze
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No i byłaby piekna maska, tyle że wynikła dość nieprzyjemna akcja z ustawieniem łuków z herosami. Ustawiłem ich tak, żeby nic ich nie widziało, Dymitr się zgodził. Turę później stwierdził, że nic takiego nie pamięta i zaszarżował mnie 20 warriorami. Kosztowało mnie to stratę arcy, 2 magów, BSB i dużych łuków, jakieś 1300 punktów. Na szczęście potem zrobił kolejny błąd i wystawił się chosenami z dużym magiem bez warda na szarże 22 WL. Zabiłem lorda i społowiłem chosenów, zostało 3
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
11:9
Drugi dzień jutro, bo wróciłem do domu o 1 w nocy i do 5 uczyłem się na egzamin i jestem nieco zmęczony. Dobranoc
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)