Podobno wykorzystując wszystkie już istniejące elementy można uzyskać figurki w 256 możliwych wersjach

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
oj tam, oj tam... jasne, ciemne, ważne, że figurka wygląda kozacko i budzi szacun. Naprawdę solidna alternatywa dla GW. Ciekawe, jak po takim wyzwaniu Firma ustosunkuje się do własnej wersji plastikowych slayerów (idę o zakład, że nad tym pracowali), bo jeśli mają być równie obciachowe, jak dotychczasowe plastikowe kraśki, to dostaną od AoW mocno w plecy...Arbiter Elegancji pisze:Model i malowanie bardzo udane, ale moim zdaniem to prześwietlone zdjęcie jest mocno krzywdzące. Moim zdaniem powinni popracować nad lepszą fotą zanim wystawili to na oficjalne forum