Teraz wskaż tę grzmiącą circa about setkę.thurion pisze:pół Śląska grzmi o zajebistości Andrzeja,

Teraz wskaż tę grzmiącą circa about setkę.thurion pisze:pół Śląska grzmi o zajebistości Andrzeja,
Widziałeś na masterze moje przygotowanie... Nawet do głowy mi nie przyszło że ktoś może na mastera przyjechać z rospą pisaną na kolanie... Wina sędziów i organizatorów... Jakby za brak wydrukowanej rospy, nieprzygotowanie itp. braki w szacunku do przeciwnika ściągali armie lub dyskwalifikowali "graczy" szybko to by się skończyło... Master to master i powinno być wsio tiptop...Ziemko pisze:Moznaby bylo wszystkiego uniknac robic cywilizowana rozpiske w AB i ja wydrukowac - zero problemu.
Tak to wyszło. Kilkadziesiąt stron tematu o Deathstarach, kombach robiących maskę w pierwszej turze itd. Fajnie się to czyta ale jeszcze nie ma potwierdzenia w wynikach. Z Andrzejem nigdy jeszcze nie grałem, widziałem jak gra na Bazyliszku i kminy miał dobre.thurion pisze: pół Śląska grzmi o zajebistości Andrzeja, natomiast reszta Polski nawet nie wie kto to jest (ja akurat wiem bo gralismy 2 lata temu na DMP z jego druzyna i osobiscie nic do kolegi nie mam)
trial in fire Panowie
swieta_barbara pisze:Z igly widly. Jak chlopaki sie zgadzaja, to wjebuj im Mrok 20 karnych i zamknijmy ten zenujacy temat, nauczke dostaliscie i kropka.
Lazur pisze:Tak to wyszło. Kilkadziesiąt stron tematu o Deathstarach, kombach robiących maskę w pierwszej turze itd. Fajnie się to czyta ale jeszcze nie ma potwierdzenia w wynikach. Z Andrzejem nigdy jeszcze nie grałem, widziałem jak gra na Bazyliszku i kminy miał dobre.thurion pisze: pół Śląska grzmi o zajebistości Andrzeja, natomiast reszta Polski nawet nie wie kto to jest (ja akurat wiem bo gralismy 2 lata temu na DMP z jego druzyna i osobiscie nic do kolegi nie mam)
trial in fire Panowie
Trochę to wszystko nadmuchane sztucznie.
mi powiedzial, ze jest magisterem i mu nawet przeklinac nie wypada. wyksztalciuchy jedne, elegancja warszawska.Cosmo pisze:Jak Fisch bedzie, to ja nie przyjezdzam ;P Znowu bedzie sie ze mnie smial ze sie nie myje![]()
GoblinNadGobliny pisze:thurion: gratuluje, jestes pierwsza osoba ktora uwierzyla w forumowy lans andrzeja i to, ze ktos na powaznie go wychwala. epic fail, woohuu!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.