I ma butyGrand Admiral Thrawn pisze:Nie dostaniesz po głowie ode mnie bo mi też się one podobają (chociażby za to, że każdy ma na sobie blachę)

Moderator: #helion#
a klimatyczne figsy ogrów?? te metalowa oczywiście, ja potrzebuję jeszcze dwóch i mam swój oddział imperialnych irongutów, co do smoka to z chęcią przywitam tego co przedstawił Saint, ten reaperowy nie pasuje mi z powodu za długich kończyn przednich (mam takie wrażenie niestety), co do czołgu, to kiedyś pewnie sobie sprawię (jeśli nie zmienią się zasady to to kiedyś jest bardzo odległe - lata świetlne)-SaH- pisze:A pamiętam, jak niemal wszyscy z którymi rozmawiałem, narzekali na naszą piechotę... A teraz, jeden z klimatyczniejszych figurekCo czas i GW robi z ludźmi/figurkami
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
ja przerabiam naszych imperialnych na potęgę, w galerii możesz obejrzeć moich white wolfi dla przykładu będą mieli łebki koni od starego chaosu, no i stosuję dodatkowy kropierz; jeżeli chodzi o inne przeróbki to można popróbować z nowymi chaosytami, choć nie wiem jeszcze jak bo nie miałem modeli w rękachSa!nt pisze:A i mam do Was takie małe pytanie wiadomo że prawdopodobnie GW nie wyda nowej kawalerii (zgodnie z plotkami a może jest inaczej Szamanie?) więc szukam jakiejś alternatywy, patrzyłem na gamezonowych i jakoś średnio mi podchodzą, ładniejsi od GW ale to jeszcze nie to... widzieliście coś wartego uwagi?
Moim marzeniem było wyszperać Volnads Venator na Innercircle, ale niestety piekielnie ciężko ich dostać i musiałem się za przeróbki wziąć. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=740&start=20Sa!nt pisze: Ja też chce mieć coś takiego w ilości 20 sztuk.
Lecz GW raczej tutaj nic nie zrobi bo mamy już plastikową kawalerię
Wilqu pisze:Ja z innej beczki kiedy do Stu Sigmarów pojawi się nowy kodeks Space Wolves dosyć już mam latania przy tworzeniu rozpisek po 3 książkach 5 faquach i 1000 erratach.kiedy kiedy kiedy i kogo się tu pytać o chociaż nikłą wzmiankę na ten temat ...Szaman masz jakieś namiary
jednak nie uchylilismySa!nt pisze:Może podzieliłbyś się Szamanie tym rąbkiem tajemnicy dla tych co jednak nie mogli pojechać na PGA.Szaman pisze:na PGA uchylimy rabka tajemnicy Wink