Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
No to tylko kupić i skonwertować mi zostało;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jaką wysokość ma przeciętny ogr? (nie licząc podstawki)
Dzięki, myślałem że są wyższe, ma ktoś może zdjęcie ogra stojącego przy pieszym ludzkim ścierwie? Grube ogry GW mi się średnio podobają i mam zamiar polepić swoje (poza tym ceny GW obrażają naszą godność) 

- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wow ja właśnie chyba tylko dlatego zbieram tą armię, ma swój unikalny klimat i drugich takich ogrów nie znajdziesz w żadnym innym settingu.Bosch pisze:Grube ogry GW mi się średnio podobają

Nawet nie do konca chodzi o to ze sa grube. Nie pasuje mi cos w ich korpusach i nogach, jakby srodek ciezkosci byl w jakims dupnym miejscu.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Mówisz, jakby u człowieka był w jakimś niedupnym
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Jakis pomysl z czego moge zrobic bsb??
Jak nie jeden to sto jeden
Mój pierwszy BSB to był bull z lepszym hełmem, zrobioną kolczugą z GS-u i doklejonymi dodatkami od Mournfangów. Za sztandar robiło zwięczenie totemu z Thundertuska a pod spodem była tarcza chaośnicka.
Obecnie mój BSB to tyrant ze standardowym sztandarem ogrzym, na którym jest freehand i bezczelnie napisane Sigmar
Zwieńczenie to totem Savage orków.
Obecnie mój BSB to tyrant ze standardowym sztandarem ogrzym, na którym jest freehand i bezczelnie napisane Sigmar

Zwieńczenie to totem Savage orków.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Cześć, skąd bierzecie brace of ogre handguns na konwersje Maneaterów? Są może jakieś bitzy w zestawach mournfangów? Czy tylko odlewanie części z zestawu bruisera/pirate maneater? Próbowałem też coś znaleźć na alledrogo i też nic ciekawego.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Swoją drogą to po co w pudlach od mournow są pistolety
? Ta jednostka nie ma przecież opcji wzięcia pistoletów.