Edit: kosa ;*
Moderator: swieta_barbara
Na razie brakKołata pisze:Jakieś wyniki może?
Szczepan....wrociles do nas?Bearded Unclean 'Un pisze:A co mogą napisać do kibiców, gdy właśnie przyjęli 8 plaskaczy..?
A ja sie pytam jak Rince to zrobił, ze wycoachował taki wynik. Niesamowite.128:32 w 5 rundzie na 1 stole!!!!!![]()
Podobnie jak kilka innych osób, zostałem przyciągnięty poczynaniami kadry na etc.lwieserce85 pisze:Szczepan....wrociles do nas?Bearded Unclean 'Un pisze:A co mogą napisać do kibiców, gdy właśnie przyjęli 8 plaskaczy..?
Kolejność jest mniej więcej taka:AndrzejAndrzej pisze:Jak w końcu skończyła się ta akcja z furionem i reformami?
Z francuskiego forum wiem, że Szwajcarzy dostali 6 karnych za stalowanie.Kalesoner pisze:Niby brak, ale u szwajcarów wpisane jest 6 karnych.Shady pisze:Na razie brakKołata pisze:Jakieś wyniki może?
Podobno został usuniętyAndrzejAndrzej pisze:Dzięki za szczegółowy timeline wydarzeń
Ktoś ma może link do tego filmiku gdzie było widać tą awanturę i tą nietęgą minę furiona?
Inny film został usunięty.Shady pisze:Podobno został usuniętyAndrzejAndrzej pisze:Dzięki za szczegółowy timeline wydarzeń
Ktoś ma może link do tego filmiku gdzie było widać tą awanturę i tą nietęgą minę furiona?