Euro 2008 w piłce nożnej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Komentatorzy i "eksperci" Polsatu to jest dno, rozpacz, tragedia, żenada, pośmiewisko itd ludzie minęli się z powołaniem, między studiem a szczotką i mopem.Voodoo pisze:Komentatorzy znowu byli wyśmienici. Ten Roman to jakiś debil. Słucham co on mówi a tu "misza balak", co to jakiś żyd na boisko wszedł czy co? Nie to Romek o zrytej psychice sobie nicki w głowie wymyśla tak jak "poldi"...
A tekst "Semih Sentruk dodał wiatru na skrzydle" kompletnie mnie rozbroił
To raczej nie jego wymysł.Voodoo pisze:Nie to Romek o zrytej psychice sobie nicki w głowie wymyśla tak jak "poldi"...
http://pl.youtube.com/watch?v=_zeJB7D1T9U
No mnie tam komentarz pasuje.
Kurde z wczorajszym meczem odpadła już ostatnia z moich drużyn (HOL PL TUR POR)
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Takim dichem teraz zaleciałeś...MUKER pisze:To raczej nie jego wymysł.
http://pl.youtube.com/watch?v=_zeJB7D1T9U
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Szrederator
- Chuck Norris
Niemcy jeeee czemu tak mało osób kibicuje im?
dobra nie odpowiadajcie na to ![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
@Voodoo
Ja tam się nie znam piłkę oglądam tylko jak są jakieś mistrzostwa. A dicho zapodałem, żeby pokazać, że to niemcy mu taką ksywę nadali.
@Szrecośtam
(no offence)
Bo Polacy są wychowani przez historię, że Niemiec to germański (k...a) najeźdźca (
) i dlatego ich nie lubią.
Ja tam się nie znam piłkę oglądam tylko jak są jakieś mistrzostwa. A dicho zapodałem, żeby pokazać, że to niemcy mu taką ksywę nadali.
@Szrecośtam
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Bo Polacy są wychowani przez historię, że Niemiec to germański (k...a) najeźdźca (
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
JA lubię niemców. Nawet mam kilku kolegów w Niemczech. I kibicuję im w tych mistrzostwach. Rosji też. Jak się spotkają w finale nie wiem kogo będę faworyzował w sumie.
MURKER: i przez takie psy rydzyka jak kłamczyńscy co ze swej natury są germanofobami, rusofobami czy eurofobami co przelewają swoje frustracje na część społeczeństwa.(co było za ich kadencji widoczne)
MURKER: i przez takie psy rydzyka jak kłamczyńscy co ze swej natury są germanofobami, rusofobami czy eurofobami co przelewają swoje frustracje na część społeczeństwa.(co było za ich kadencji widoczne)
Hiszpanie pięknie grali, a asysty Fabregasa- perełki ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Rosja i tak zagrala 2 piekne spotkania, napewno odniosla duzy sukces,tyle ze dzisiaj zwyczjanie stali, jak ogladalem mecz to mialem caly czas skojarzenia z nasza reprezentacja... zero szybkosci, zero ruchu do pilki, zero zaangazowania, po prostu sie wypalili... a finał bedzie chyba pierwszym meczem tych mistrzostw ktory mi bedize powiewal... ani jednej ani drugiej druzyny w nim grajacej nie lubie
pzdr
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
pzdr
Za to mecz o III miejsce może być ciekawy ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
a jest takowy na Euro?
No to pomyłka ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Ja miałem podobne skojarzeniethurion pisze:Rosja i tak zagrala 2 piekne spotkania, napewno odniosla duzy sukces,tyle ze dzisiaj zwyczjanie stali, jak ogladalem mecz to mialem caly czas skojarzenia z nasza reprezentacja...
Imo z Rosji zrobiono rewelacje mistrzostw, ale nie wiem czy tak na pewno słusznie. Wygrała z Holendrami, ale pomarańczowi w tym meczu nie błyszczeli. Czy nie jest przypadkiem tak, że Rosjanie wznieśli sie na wyzyny umiejętności jednorazowo, tak jak to działo się czasami z naszymi...
Na odpowiedź przyjdzie poczekać.
rozbawiły mnie komentarze na wczorajszym meczu:
- czy Rosja po przerwie będzie liczyć na piłkarskie zmartwychstanie
- coś wypalił Bożydar o depresji piłkarskiej w drugiej połowie, już se nie umiem przypomnieć
w ogóle jak była jakaś szybsza akcja to z Fabregasa robił się agregat.
- czy Rosja po przerwie będzie liczyć na piłkarskie zmartwychstanie
- coś wypalił Bożydar o depresji piłkarskiej w drugiej połowie, już se nie umiem przypomnieć
w ogóle jak była jakaś szybsza akcja to z Fabregasa robił się agregat.
Pierwszej połowy nie widziałem, na drugiej zasnąłem takie ciekawe to było.
@ Murmadermus
Ja bym raczej obstawiał na wychowanie komunistyczne niże radia M, że taki antyniemiecki naród mam. O dziwo ruskich, którzy chyba nam bardziej dokopali, nikt jakoś tak nie gnębi bo to brat słowian od wódki jest.
@ Murmadermus
Ja bym raczej obstawiał na wychowanie komunistyczne niże radia M, że taki antyniemiecki naród mam. O dziwo ruskich, którzy chyba nam bardziej dokopali, nikt jakoś tak nie gnębi bo to brat słowian od wódki jest.