chyba rydwan masz do odbioru po kohortexie

a czy przypadkiem w polskich RB championi nie są nazywani dowódcami oddziałów?bigpasiak pisze:Dowódca a nie czempion a to różnica.Asassello pisze:"Jak nazywa się dowódca Białych Lwów?
Korhil"
To pytanie i odpowiedź jest równie z dupy jak to o domek i płonące ataki, znaczy się niejednoznaczne.
Champion (Guardian) oddziału również jest dowódcą Białych Lwów.
Z pytania w żaden sposób nie można było wywnioskować o kogo dokładnie chodzi.
No muszę przyznać że sporo moich pytań zniknęło ale faktycznie były za trudne bo na początku myślałem że test się nie wlicza...
True True. Gokish ogarniał nie tylko wyniki i paringi pierwszego dnia ale również na kalamburach (dobry jestZiemko pisze:Gokish dawal swietnie rade jako techniczny i generalnie 1 osoba zajmujaca sie tylko wynikami to strzal w 10tke.
Ja bym takiego argumentu nie pisał ponieważ na turze nie widać było żebyć się dobrze czułZiemko pisze:a.) moje dojscie do zdrowia
Nie płacz Ziemko kiedy wszyscy odjadą...Ziemko pisze:Ciesze sie, ze podobalo Wam sie - jest to naprawde najlepsza nagroda dla organizatora - czy za rok bedzie Kohortex - nie wiem. Czas pokaze.
Ziemko pisze:dla Dimma, Dawa i Shina - za ogarnianie zwlok w nocy
Kurcze... to turniej jest w piątek? hmm... chyba będę musiał wziąć urlopGrolshek pisze:(..)A co do rydwanu flaszka wraz z moją skromną osobą zjawią się w piątek na Narbutta po odbiór... (...)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.