Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Noki jak sam przyznałeś malujesz szybko i efekty są niezłe...
pomyśl jakie by były efekty gdybyś na każdego z ostatnich modeli poświęcił dwa razy więcej czasu
ja jestem za bardziej płynnymi przejściami a wiem, że tak potrafisz tylko Ci się gdzieś spieszy
myślę też, że dobrym pomysłem by było rozjaśnianie białym tylko jednego elementu figurki, w przypadku rozjaśniania w ten sposób większej ilości elementów, zaczynają się one zlewać...
mnie też możecie dopisać do klubu zbierających-malujących-nie grających
pomyśl jakie by były efekty gdybyś na każdego z ostatnich modeli poświęcił dwa razy więcej czasu
ja jestem za bardziej płynnymi przejściami a wiem, że tak potrafisz tylko Ci się gdzieś spieszy
myślę też, że dobrym pomysłem by było rozjaśnianie białym tylko jednego elementu figurki, w przypadku rozjaśniania w ten sposób większej ilości elementów, zaczynają się one zlewać...
mnie też możecie dopisać do klubu zbierających-malujących-nie grających
Powiem tak wracaj do kraśków . Serio to ci najlepiej wychodzi plecy tego marines zwłaszcza płaszcz naprawdę bomba ale przód... no rozjaśnienia na zbroi odstają od twojego poziomu a miecz przez natłok neonów trochę za bardzo jak na moje daje po oczach.Na plus mogę za to powiedzieć że kości mi się podobają i rogi to wyszło bardzo fajnie.
A ten ciagle uparcie kreskowany styl uprawia
Będę się powtarzal ,ale masz zadatki na dobrego malarza ,fajnie rozkładasz swiatlo (patrz na przykład ten NMM na plecach chaosiarza) ,ale techniki nawet najlepsze pomysły nie zastapia Gladkosc ,gladkosc i jeszcze az gladkosc ,a modele zyskają naprawdę dużo
+1 chociaż ja bym raczej powiedział żeby wracal do tamtego stylu malowania Szczerze jak tego kraska zobaczyłem nie sadzilem ,ze TY go malowales .Myslalem ,ze dla porównania wrzuciles albo cos w ten desenPowiem tak wracaj do kraśków . Serio to ci najlepiej wychodzi
Będę się powtarzal ,ale masz zadatki na dobrego malarza ,fajnie rozkładasz swiatlo (patrz na przykład ten NMM na plecach chaosiarza) ,ale techniki nawet najlepsze pomysły nie zastapia Gladkosc ,gladkosc i jeszcze az gladkosc ,a modele zyskają naprawdę dużo
Nie dla mnie ,a dla siebie No chyba ,ze chcesz po prostu malować sobie figsy do armii na tym poziomie co teraz to luz .Wrzucajac foty do tego dzialu zawsze myslalem ,ze ludzie chcą się rozwijać tzn. oczekują jakiś porad ,dlatego od czasu do czasu cos skrobnę
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
O ile tył mi się podoba to przód już nie bardzo;p
Destylacja?
Destylacja?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Haha jasne Już oddałem zamówieniodawcy i mu się straszni podobało
Teraz jade z tym chłopem:
Jest taki mały i filigranowy że jak będzie w jednym kawałku do czasu kiedy go skończę to mam sam u siebie piwo haha
Powiedzcie co myślicie
Pozdrawiam!
EDIT:
Skończyłem chłopa:
Widok na rosnącą armię:
Btw zakupiłem na ebayu 50 starych modeli zielonoskorych także za jakiś czas...
Miał być dokładnie taki sam jak ten GW ale sie nie udało
Moim zdaniem udana praca bo sie starałem, robiłem szysko zgodnie z zasadami i poleceniami i trza dodać ze mozel ma z 12 mm haha
Weźcie się wysilcie na opinie no, ile można prosić!
Proosze jeszcze raz o opinię paróweczki
Pozdro!
Teraz jade z tym chłopem:
Jest taki mały i filigranowy że jak będzie w jednym kawałku do czasu kiedy go skończę to mam sam u siebie piwo haha
Powiedzcie co myślicie
Pozdrawiam!
EDIT:
Skończyłem chłopa:
Widok na rosnącą armię:
Btw zakupiłem na ebayu 50 starych modeli zielonoskorych także za jakiś czas...
Miał być dokładnie taki sam jak ten GW ale sie nie udało
Moim zdaniem udana praca bo sie starałem, robiłem szysko zgodnie z zasadami i poleceniami i trza dodać ze mozel ma z 12 mm haha
Weźcie się wysilcie na opinie no, ile można prosić!
Proosze jeszcze raz o opinię paróweczki
Pozdro!
Pan Mamikon
A pacnąć Cię w ucho?
Pokazałeś wipa i myślę sobie, w końcu będzie miodzio.
Płaszcz po macoszemu, pociśnij jeszcze, złagodź przejście, odziel wyrażnie futro. Warto jeszcze sznur odzielić kolorem od kości. Drobiazgi i możesz je poprawić w parę minut.
Jeśli pisać w oderwaniu od minusów to praca klasa, fajna skóra i kości.
I bez paróweczek proszę!
Pokazałeś wipa i myślę sobie, w końcu będzie miodzio.
Płaszcz po macoszemu, pociśnij jeszcze, złagodź przejście, odziel wyrażnie futro. Warto jeszcze sznur odzielić kolorem od kości. Drobiazgi i możesz je poprawić w parę minut.
Jeśli pisać w oderwaniu od minusów to praca klasa, fajna skóra i kości.
I bez paróweczek proszę!
szczerze mówiąc to skóra i włosy bardziej mi się podobają na wipie niż na skończonym goblinie - bez rozjaśniania białym, to samo z "wisiorkami" na kiju, ten z GW ma wyraźne kolory a u Ciebie się zlewają przez te białe kreseczki...
pisałem już wcześniej i pliz zrób tak na próbę: przy kolejnym figsie tylko jeden element rozjaśnij w ten sposób
pisałem już wcześniej i pliz zrób tak na próbę: przy kolejnym figsie tylko jeden element rozjaśnij w ten sposób