Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Rakso_The_Slayer »

pingu pisze:Następnym razem proszę o mniejsze obrazki.
+1
Obrazek

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Ta wypraska z lordem juz dosc stara a miejska legenda glosi, ze miala byc normalnie produkowana ale matryca ulegla uszkodzeniu i powstalo tylko troche probnych odlewow (jakas sierota w GW upuscila ja na ziemie?).
Z tego co pamietam, mozna to bylo kiedys dopasc na ebayu.

Brytan
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brytan »

Moje wypociny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Widzę, że ze skrajności w skrajność ;)

Brytan, mógłbyś nieco większe fotki dać, żeby nie trzeba było klikać?
Ogólnie bardzo eleganckie krasnoludy =D> Czysto, schludnie, świetne modele na stół.
Obrazek

Brytan
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brytan »

Wystarczy kliknąć w obrazek tak jak napisałeś ale widzę, że leniuszek jesteś :-) No dobrze, położę potem fotki większe.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Brytan pisze:Wystarczy kliknąć w obrazek tak jak napisałeś ale widzę, że leniuszek jesteś :-)
Khehm... niedawno "Reksio Zabójca", teraz "leniuszek"... Rakso, chyba musisz popracować nad wizerunkiem, bo zaczynają Ci go pokrywać różowym futerkiem. :wink: :mrgreen:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Wyjazd na Strategikon zmusil mnie do domalowania czesci modeli, wiec moge wrzucic zdjecia moich dzielnych krasnali nie wstydzac sie zbytnio za to jak wygladaja ;)
Zdjecie rodzinne:
Obrazek
29 Longbeards i Bugman bez szmaty na plecach:
Obrazek
Moj pierwszy general, BSB (konwersja ze sztandarowego Hammererow) i czesc Gwardii/Hamkow
(30, jak widac, ci z bokow ustawieni na skosnych podstawkach zeby nadac im troche dynamiczniejszy wyglad):
Obrazek
Krol na tarczy, kawalek Hamkow, 27 Warriorow (pomieszane skullpasy ze zwyklakami, wszyscy do przemalowania - na nich uczylem sie maziania pedzlem):
Obrazek
Tu nie wyszlo zdjecie a rozladowaly mi sie juz baterie :P Runelord i bohater od Scibora (troche za duzy ale za to ladnie pomalowany przez moja dziewczyne):
Obrazek
20 Slayerow z Demoniarzem:
Obrazek
Thundererzy (czesc sie gdzies zapodziala ale okolo 25, w tym dwie command grupy, paru pudelkowych, reszta skullpasy):
Obrazek
10 6-edycyjnych kuszoli, w tle 20 nowych do ktorych sie bardzo powoli zabieram i stary Flame Cannon ktory czeka na lepsze czasy :(
Obrazek
Park maszynowy - 2 klopy z inzynierami, 2 skullpasowe dziala, organki stare i nowe, Kowadlo (obok czai sie drugi Runiarz czekajacy na malowanie):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zwirokopter - najladniejszy model moim zdaniem (tylko polozony na tym obelisku), 10 gornikow, 10 Ironbreakerow:
Obrazek

Zdjecia nie sa moze najlepsze ale daja jakis poglad ;) Na zywo troche lepiej sie prezentuja (szczegolnie cieniowanie).

EDIT: Zapomnialem o 14 metalowych Gromowladnych. Nie ma muzyka, champion robi za inzyniera przy klopie, wszyscy czekaja na malowanie:
Obrazek

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

Quaki, dobra robota.. szybko i sprawnie.. ja tam moje modele męczę powoli, aż głowa boli. 8)
dorób podstawki i modele zyskają jeszcze;p

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

zajebista armia, bez kitu. miły dla oka TT

ja bym dał tylko wash na slayerowe włoski
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Brawo za wytrwałość. Tylko pozazdrościć. Na stole muszą wyglądać super. Ciekawe kiedy ja będę miał pomalowane tyle modeli :roll:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Ilości metalowych longów i hamków tylko pozazdrościć :) Armia super wygląda szczególnie na pierwszym zdjęciu :D

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

Pierwszy Slayer. W końcu zdałem liderkę i go pomalowałem, bo obawiałem się zabrać za ten model. Podstawka do poprawy, bo robiona była na szybko. Generalnie zdaję sobie sprawę, że nie jest to szczyt moich możliwości, ale na razie pozostanie w tym stanie, bo wstydu wielkiego mi chyba nie przynosi :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Jak dla mnie bardzo ładna robota:)
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Wściekły, rudy irlandczyk :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Bardzo fajny. To GW? Z jakiego okresu?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Marauder, mniej więcej 87 rok :wink:

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Leperkuan!!
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Cholera Bayard wrzucaj mniejsze fotki
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Tiger Brown pisze:
Khehm... niedawno "Reksio Zabójca", teraz "leniuszek"... Rakso, chyba musisz popracować nad wizerunkiem, bo zaczynają Ci go pokrywać różowym futerkiem. :wink: :mrgreen:
Spokojnie... jak się za bardzo rozwydrzą to popracujemy nad wizerunkiem. Dwoma bliźniaczymi toporami...
;)

Quaki - bardzo przyjemna armia. Jak byś się z nią jeszcze pobawił nieco washami i w rozjaśnianie, szczególnie na brodach (wszak te są naszą chlubą ;) ) efekt byłby znacznie leszy. Tak czy siak jak się widzi takie solidne krasnoludzkie klocki po 30+ typa to serce rośnie. Tak więc nie przystawaj w wysiłkach i maluj brodaczy, w końcu chyba sam przyznasz, że to jednak przyjemność grac w 100% pomalowaną armią.

Bayard - rudzielec fajny. Mógłbyś mu jednak wpuścić w brodę trochę ciemnej farby (w szczeliny) i w kilku miejscach niektóre końcówki rozjaśnić. Dodaj też jeszcze taką cieniutką najjaśniejszą warstwę na pochwie, butach, sakwie i czapce. Przynajmniej w kilku, najbardziej wystających punktach. No i przeszywanica by też sporo zyskała jakbyś na każdym fragmencie, na jednej krawędzi dał jeszcze jedno rozjaśnienie.
Za to albo mi się wydaje, albo to zdjęcie tak sprawia, ale chyba poprawiły Ci się metaliki (wnioskuje po pierwszym zdjęciu). Chociaż jeszcze trochę zabawy z washem by się tam przydało.

Pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Co do rozjasnien - zdecydowanie bedzie wiecej! A co do washy - wszystkie mataliki potraktowano Badab Blackiem a oprocz warriorow, skore u kazdego Ogrynem.. Na zdjeciach nie bardzo widac ;)
Obecnie skladam jeszcze pudelko warriorow z dwurakami - wrzuce foty jak beda gotowi.
Brodami zajmuje sie moja lepsza polowa, bo idzie jej to zdecydowanie lepiej niz mi :oops:. Ja probuje sie w tej dziedzinie podszkolic ale efekty takie sobie..

ODPOWIEDZ